Härligt men stressigt

Hej på er! Har ni en bra tisdag? Själv känns det lite stressigt faktikt. Är i skolan just nu och har fastnat lite i psykologiuppgiften som ska göras. Eller snarare så orkar jag inte jobba med den just nu haha. Så när jag kommer hem idag så blir det lite plugg och förhoppningsvis en liten promenad med Senco. Är kort vecka denna vecka, vi har studiedag på fredag och det ska verkligen bli skönt!

Dock känns det som om att det är jätte mycket som måste göras tills dess. Som jag nämt här tidigare så har jag ju en liten "deal" med rektorn. Vilket alltså är att jag på skoltid vid två tillfällen under veckan kan få rida. Dock måste jag då få tag i tränare (har det mer eller mindre fixat) dock lär inte Senco hålla för det eftersom att träningen ska vara för eventuell tävling senare. Måste verkligen försöka få lösning på detta så snart som bara möjligt eftersom att tiden bara går. Invalstillfällena är måndagar och tisdagar. Och då ska jag isåfall rida, för det är det jag helst vill. Kursen som jag har nu på invalet är ljud och ljus med bara killar, och jag kommer verkligen dötråkighetsdöden om jag inte kommer därifrån snart.. Vill inte vara där :(

Har försökt få min syster att höra runt lite om hon känner någon som kan vara tränare och också kan ha med häst som jag då kan låna. Men det verkar vara lite mörkt på den fronten.. Så då känns det som om att det kanske inte finns så mycket mer alternativ, har kollat lite på hästnet om det finns någon foderhäst som kan lånas i ungefär ett år. Finns några som verkar lite passande men eftersom att vi redan har en häst så vet jag inte riktigt hur det blir med ekonomin..
Vet ni någon som behöver låna ut sin häst i Västra Götalandsregionen så hojta mer än gärna till!

Gillar

Kommentarer