Hej Augusti!

Några dagar in i augusti redan. Sjukt hur fort tiden går! Har varit lite off på bloggen det senaste då det varit så mycket annat runtomkring, lite i vanlig ordning när det gäller mig känns det som. Har varit mycket fix här hemma det senaste. Storstädning bland annat och idag har vi klippt häckar och buskar här hemma. Sån tur att det finns mycket maskiner i familjen så att lillebror kunde komma hit med en traktor så att man kommer upp och kan klippa de två väldigt höga buskarna som är på min trädgård. Tillsammans bildar de två ett väldigt fint valv. Så den har fått en puts idag. Sen valde vi även att klippa ner buskarna som var runt uteplatser där min paviljong står. De såg så himla risiga ut. Kommer oavsett inte bli så mycket mer häng där uppe denna sommar då den faktiskt lider mot sitt slut nu.

Var även och hälsade på pappas hönor en sväng idag. Så mysigt att de blivit så tama. De går att klappa på och även att plocka upp för att mysa med. Dock är jag lite feg och velig, tror bara de ska picka mig haha.

Syrran i full gång och klipper ner buskarna runt uteplatsen. Ska se om jag har några bilder som visar hur det såg ut innan och sen hur det ser ut nu. Behöver bara ta någon kväll för att rensa bort att ogräs. Tror det kommer bli väldigt fint när det är färdigt. Sånt här behövs ju emellanåt det också.

Nu ska jag faktiskt ta och sova. Kommande vecka blir tidiga mornar då jag börjar 8.30 och faktiskt ska hjälpa till på kundtjänst måndag-torsdag. Ska bli riktigt skoj! Ska försöka få till något inlägg imorgon också. Har många på lur! Kram

Gillar