Helgen är över

Och då var ”helgen” slut för min del och min arbetsvecka börjar idag. Har ju som regel haft ledigt måndagar och tisdagar för att sedan jobba onsdag-söndag rätt länge nu. Det har varit rätt så skönt faktiskt. Har ju inte missat något större på helgerna då det ändå inte händer något i dessa tider. En glädjande nyhet just nu är dock att de öppnat gränsen igen för gränspendlare, så snart är kollegan som blev tjänstledig tillbaka igen. Det betyder också att jag snart går tillbaka till jobb varannan helg igen. Känns ju som något i rätt riktning iallafall. Har varit riktigt nice lön av att jobba så mycket helg, vilket också gett mig lite mersmak på att kanske hitta något extraknäck vid sidan av för att tjäna något litet till. Får se vad det kan vara bara. Svårt i tider som dessa tyvärr.

I måndags var jag i stallet igen. Denna gången gick det betydligt mycket bättre än första gången. Det var fint väder så jag skulle känna lite på henne ute på banan. Satt upp vid andra sidan av ridhuset så fick rida runt halva ridhuset för att komma till ridbanan. Var som en helt annan häst utomhus, öronen spetsade framåt och hon gick fram med raska steg. Hon var dock inte helt blockerad utan lyssnade direkt på vad jag bad henne om. Kände nästan besvikelsen i hästen när jag styrde in på banan istället för att rida ut som hon garanterat trodde vi skulle göra, haha. Fick iallafall en mer arbetsvillig känsla denna gången än första gången. Hon har också en helt fantastisk galopp. Wow verkligen. Kan nog faktiskt vara den bästa jag upplevt! Behövde dock driva i princip hela tiden, annars var hon nöjd efter några språng bara ;-) Men det är och andra sidan förståeligt då hon just ju rids väldigt spontant. Så jag får försöka att tänka mig lite för då jag rider också. Skall dit ikväll igen, men då ska jag vara där själv utan ägaren. Nästan så det känns lite nervöst. Är ju inte alls bekväm i att det är på en klubb med en massa människor med åsikter och synpunkter. Bli granskad och kollad på i princip hela tiden. Hoppas att det blir bättre med tiden annars får jag nog faktiskt hoppa av det här. Känns ju lite sådär att ha en liten klump i magen innan man ska till stallet. Stallet och hästarna är något jag vill förknippa med något energigivande och kul! Vill ha det som min fristad annars kan det faktiskt vara.

Nej nu ska jag fortsätta få i mig lite frukost och sen ska jag bege mig mot jobbet. Tänkte försöka hinna uppdatera något mer ikväll efter stallet men får se hur det blir. Haha. Kram!

En supergod sallad jag gjorde iförrgår. Den innehåller isbergssallad, gurka, majs, kyckling och bulgur. Hade även lite dressing på faktiskt. Supergott och så mättande!

Gårdagens kvällsmat. Vaniljyoughurt, färsk mango (som de förövrigt har kampanj på på Ica nu! Tips om ni är mangofreaks som mig hehe) päron och kakaonibs. Mums!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så smarrigt!!

Vad kul att du fick en bättre känsla denna gången! Det är viktigt att du känner att det är roligt att åka till stallet, precis som du säger och framförallt när du har pendlat om du vill ha häst eller inte. Då måste det ju vara roligt och energigivande 😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det är ju superviktigt. Så mycket tid man ändå lägger där så ska det ju vara kul och trivsamt <3
nouw.com/jlandgrens
Anita ,

Härligt med stallhäng... SOM jag saknar det!! 😟

siliiins.blogg.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Förstår att du gör det.. Märker ju själv hur mycket jag har saknat det nu när jag börjar komma tillbaka lite ☹️❤️
nouw.com/jlandgrens
Sara
,

Tur inte jag står i ett större stall med massa människor. Men, det finns ju val.

Däremot tycker jag att folk alltid ska sköta sig själva de borde ha fullt upp med sitt eget.

Så bry dej inte om det där du kallar för granska.

Var med hästen här & i nuet❤️

Ha, haha tänk att jag fick kommentar vart jag hade mellanrummet på min hårfagra nordsvensk av hoppryttare. Fundera på den Josefin😉😂

Min häst är kompakt mellanrum är till för att fyllas!

Ha en fantastisk dag och tänk dej alla dina granskare som nakna så blir det roligare😂

Eller ta hand om dej och din medryttarhäst och ha det bra.

Mvh tanten i skogen med den håriga hästen ❤️

jlandgrens
jlandgrens,
Åååh! Bästa bästa Sara ❤️ Tack snälla för din fina och omtänksamma kommentar, den behövdes verkligen. Stor kram på dig ❤️
nouw.com/jlandgrens