Helgstatus

Startade helgen med att åka ut till mamma och hämta mina ridkläder. Det kändes sjukt ångestladdat på något vis. De kläderna har ju verkligen alltid varit där, haha. Blir bara så tydligt med att jag verkligen har flyttat hemifrån nu och inte kommer att bo där mer. Det kapitlet är liksom slut och det finns ingen återvändo..Lite ångest över hur gammal jag då också börjar bli, så extremt mycket känslor kring en sån egentligen liten sak. Ni anar verkligen inte.

"Det är nog inte så mycket" sa jag. Fyra proppfulla påsar senare..

Var hos Trimma och red henne. Fick dock gå igenom hela hagen (och den var stor!) för att hitta henne. Hon hade gömt sig i lilla lösdriftshuset stackarn. Var varmt igår!

Ätit brunch tillsammans med en kompis. Supergott!

Har också unnat mig två sovmornar och en powernap nu för en liten stund sedan. Skönt att ta igen lite sömn som jag legat efter med. Känner mig dock fortfarande väldigt seg och orkeslös.. Så antingen blir det en kortare tur med Trimma idag eller bara massa ompyssling på stallgången. Vi får se hur jag känner mig när jag väl är där. Det är kvällens sista aktivitet innan sängen sen kallar tidigt. Krram!

Gillar

Kommentarer

My,
Haha typiskt att de ska stå längst bort och inte kommer fram! 😉
www.mynordqvist.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Oj vad mycket saker! 😍 det blir ju lätt så, och vad mysigt med stalltid..bästa! ❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh försök inte tänka allt för mycket, men kan känna igen de känslorna att få ångest över åldern! Men tänker att det bara blir ett nytt kapitel framöver och nya dörrar öppnas 🙏🏻 Shit vad sugen jag blev på att rida nu också, både så härligt och roligt 😍❤️
nouw.com/emmaengstrom
jlandgrens
jlandgrens,
Jag har nog svart bälte i att tänka lite för mycket tyvärr.. Men jag har allt små ljusglimtar också där jag tänker att det framöver ändå finns annat som väntar och kommer att bli bra för mig. Du får ta en roadtrip nån gång så kan du få rida här!😉
nouw.com/jlandgrens