Hemfärd

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Kändes liite jobbigt med tanke på att jag är van vid att Oliver står med mig och väntar på tåget, när tåget kommer pussas vi hejdå och säger "älskar dig". Idag gjordes det imorse vid typ halv åtta istället. Men ja, jag åker antagligen hit imorgon eller på lördag redan igen. Så det är inte så jätte mycket eller så speciellt länge jag behöver vara utan honom hihi.

Eftersom att jag tog det tidiga tåget idag betyder också det att jag kommer hem betydligt mycket tidigare. Är hemma runt fem-tiden och planen då är att spendera en hel del tid i stallet, vilket är typ enda anledningen till att jag känner att jag måste hem en sväng. (Kanske också för att byta lite kläder och sådär haha ;)) Men ja, har antagligen fortsatt inte något internet hemma heller. Så vi får se hur uppdateringen fortsätter då jag kommer hem. Men som sagt kommer jag tillbaka till pojkvännen snart och då kommer nog datan få hänga med igen eftersom att Oliver inte har någon dator för tillfället ;)
Förresten hur är det med er nu under sommartid, sminkar ni er varje dag? Jag har kommit in i det stadiet då jag verkligen känner att jag inte orkar stå och sminka mig och att det är okej att faktiskt vara neutral. Jag struntar i om någon tycker att jag ser ut som ett levande typ spöke. Att pojkvännen säger att jag är fin utan smink betyder antagligen mest. Då går det bra hihi

Gillar

Kommentarer