Hemma igen♔

Kom hem för inte så längesedan. Var ju som sagt i stallet och red på Lovie en sväng. Vi började med en rätt lång 'uppvärmning' med en del skritt men också lite trav för att känna lite mer på henne. Och redan där kände jag att det förmodligen skulle bli en härlig ridtur eftersom att jag gjorde det flesta fattningarna med munnen hela vägen ner till stranden.

Väl nere på stranden så hittade vi en riktigt fin plätt där det inte var så mycket stenar och sånt i vägen som hon kunde snubbla eller göra sig illa på. Vi körde igång med trav som efter ett tag gick över till kortgalopp. Hon böjde huvudet automatiskt till en början för att visa att hon verkligen ville jobba. Såna här dagar borde det finnas fler av när hon är på sånt humör!! Iallafall, det körde vi på några varv sen blev det att ringen eller den ovala volten som vi höll oss på blev utökad. Med en större volt så körde jag på trav på ena sidan och kortgalopp på andra sidan. Sen körde jag på kortgalopp och tre-fyra travsprång och sen halt. Och så fortsatte vi en stund innan vi avslutade med en galoppspurt längs heeela stranden halvt i vattnet. Lycklig häst! Och det är sååå himla mysigt! Att känna hur mycket kraft och glöd det fortfarande finns i en såpass gammal häst som Lovie är nu är helt fantastiskt.

Idag var hon verkligen helt toppen att rida som sagt. Super lätt att få ner på tygel och lyssnade på minsta lilla. Fina pållis :love:
Bilden är inte från idag hiho

Gillar