Hemma igen!

Och nu var jag åter hemma igen! Eller ja, har varit hemma ett tag nu men uppdaterar förns nu. Har haft det super kul hos Oliver faktiskt. Kan också bero på att jag mår förövrigt rätt så bra trots allt som faktiskt händer. Och sedan då vara med Oliver gör det hela bara ännu bättre! Men iallafall, på fredagen hände det inte så mycket. Fick sluta 9.45 och min syster kom och hämtade min lite efter 10 och då åkte vi nästan direkt till stallet där Klara fick rida. Det tog några timmar men runt ett ungefär så var vi tillbaka hemma igen och då började jag packa och göra mig iordning för att åka till Oliver. Väl hos honom sedan så gjorde vi som sagt inte så mycket. På lördagen så skulle Oliver iväg på öppet hus på hans skola så då fick jag stanna kvar hemma tillsammans med hans familj. Fast hans föräldrar åkte iväg en liten sväng efter ett tag och då började jag och Olivers lillasyster baka lite. Tekakor blev det! Och därefter gjorde vi lite snabbmat (stekt falukorv och makaroner).

Sen gick jag och Oliver ner och såg lite på film och vi avslutade sedan kvällen med att dra iväg till Olivers kompis Philip och hans flickvän Felicia. Även om jag inte känner dem så väl än så var det faktiskt rätt mysigt. Efter ett litet tag så blev dem hungriga så dem beställde pizza och sedan gick vi och hämtade det. Därefter så var det hockey på tvn och det skulle såklart dem se på. (Så är det att hockeygalna pojkvänner! Haha) Och jag och Felicia låg i varsin pojkväns knä och typ sov haha. Så så intresserade av hockey var vi! ;) Vi var väl hemma hos Oliver igen runt halv elva och då startade vi den andra filmen som vi såg på innan vi åkte iväg men vi blev så trötta så vi stängde av och sov istället.

Idag sov vi rätt så länge och har faktiskt inte gjort så mycket mer. Vi, eller ja mest Oliver pluggade lite körkortsfrågor och sedan har vi pratat en del, om allt och ingenting som vanligt typ. Var himla skönt att komma iväg återigen. Att komma hem till Oliver är som att komma bort fast hem, haha om ni förstår vad jag menar! Ju mer jag är där desto tryggare blir det och ännu mer hemma blir det. Så himla skönt! Hoppas ni haft en toppen helg ni med. Nu ska jag läsa lite grejer snabbt innan jag sedan ska sova. Puss & Godnatt på er! ♥
Hector och Klara i fredags hihi

Gillar

Kommentarer