Höstrusk

Vaknade upp till ett riktigt höstväder idag. Väldigt kraftig blåst och regn. Klockan ställdes tillbaka inatt också så nu känns det verkligen som att vi är på höstsidan. Nu taggar jag mitten på november och få börja julpynta! Har också redan börjat fundera på julklappar. Om jag inte berättat det så har jag ju redan köpt min första julklapp. Det tror jag jag gjorde i början på oktober eller slutet på september, haha! Helgen blev förresten ganska lyckad. Var så mysigt och ha Emelie hemma igen och efter festen så sov hon och en killkompis över. Jag gjorde morgonen efter pannkakor och myste till det. Sen städade jag som en galning då jag HATAR när det är klibbigt på golvet och man känner att det fastnar smått under fötterna när man går inomhus. Så det städades grundligt hemma. Så skönt!

Senare på eftermiddagen beställde jag och Emelie hem mat då det ganska nyligen uppkommit en som faktiskt kör hem mat vilket för Strömstad är helt nytt. Sån lyx är inte vi vana vid. För min del såg dock maten mycket godare ut än vad den var. Men jag blev mätt iallafall och gick sen och la mig strax innan 21 och vaknade super utvilad runt 8 imorse. Helt underbart!

Gillar

Kommentarer

Frida,

Vad mysigt! Och jag brukar också vara tidig med julklappar , men inte lika tidig som du XP Men jag tycker det är skönt att slippa sista minuten stress.

fridachristina.com
jlandgrens
jlandgrens,
Haha ne i år var jag verkligen rekordtidig! Tycker också det är väldigt skönt att slippa sista-minuten stressen😇
nouw.com/jlandgrens