I miljoner bitar

Som ni kanske har fått med er så är jag och Oliver inte tillsammans för tillfället. (Ja jag skrev för tillfället istället för 'längre' för jag hoppas så himla mycket på att vi snart kan hitta tillbaka.. Det är det jag försöker leva på just nu..) Jag är helt tom, vet inte var jag ska ta vägen och jag bara gråter i princip. Många, eller ja en del brukar ta sånt här med att tröstäta. Kan säga att jag gjort raka motsatsen så jag har ont typ överallt och vet knappt om jag ens lever längre. Har inte lust med någonting överhuvudtaget, det är till och med jobbigt att vara hos hästen. För det påminner mig om honom, där har vi, tro det eller ej, spenderat en hel del tid tillsammans.

Det finns vissa maträtter som jag inte kan äta, för det påminner om honom. Kan inte se på vissa program för det påminner om honom. Jag har inte ens kraft nog att ta bort honom i header-bildspelet som är här på bloggen, eller att byta bakgrundsbild på mobilen. Allt är kvar, det enda som jag känt mig så illa tvungen till att göra är att byta hans namn på mobilen. Och det var nog något av det jobbigaste jag har behövt göra..

Imorgon skulle vi ha haft 14 månader tillsammans. Och för en vecka sedan imorgon så gjorde han slut.. Hur kan det helt plötsligt inte betyda tillräckligt mer? Hur kan det vi hade vara värt att bara kasta bort sådär? :(

Han fanns där när ingen annan gjorde det, han fanns alltid tillgänglig även om han inte alla gånger kunde vara på plats och hålla om mig. Han visste precis vilka ord han kunde skriva för att få mig sådär cplycklig så att jag typ hoppade av glädje. Att få spendera tid med honom var och är fortfarande det absolut bästa jag vet.

Men det spelar ingen roll för det enda jag vill just nu är bara att han hör av sig, frågar hur jag mår och säger att han vill igen. Att han vill försöka igen och vill att det ska vara vi. Att det var ett misstag men att det kanske var behövligt för att han skulle förstå ännu mer att han verkligen vill det här..
Som ni då kanske förstår också så kommer jag fortsätta att vara aningen frånvarande härifrån. Svar på era kommentarer kommer lite då jag orkar helt enkelt. Tack för alla fina kommentarer hittills, det betyder jätte mycket.♥

Gillar