I sadeln igen

Bilder från ridturen | Trött häst efter ridturen - Bilderna är från igår.

Eftersom att det varken blir promenad eller ridtur med Senco idag då jag bara måstemåste plugga så lägger jag istället upp lite om gårdagens ridtur.
Var ju faktiskt ett litet tag sedan som jag faktiskt red på Senco, så var ganska skönt att sitta upp igen.
La på padden under sadeln (som ni kan se på bilderna ovan) och då kändes det verkligen som att sadeln gjorde sig ännu bättre på Sencos rygg. Så den ska få sig en liten tvätt idag och sen ska jag börja använda mig av den igen. Visst är det snyggt utan, men med denna sadel så blev det faktiskt lika snyggt med.
Ridturen i sig var väl inte så speciellt jobbig. Vi körde lite trav, och faktiskt en del kortgalopp då det är något som både Senco och Hermod (hästen som Tilda rider) behöver träna på. Och när vi kom tillbaka så var Senco bara näära på svett runt sadelgjorden. Och det var det enda. Så muskler och kondition börjar verkligen komma sig vilket är jätte roligt! Upplever att han är ganska så enkel att muskla. Visserligen är det inga megamuskler jag är ute efter heller. Men ändå någorlunda för de turer jag och Tilda framöver ska köra igång med.

Nästa vecka har både jag och Tilda en ganska så bra vecka. Så nästa vecka på måndag ska vi planera vårt ridschema så då får ni se det! ;)

Gillar

Kommentarer