Idag tog det emot

Missförstå mig inte, jag är jätteglad för att jag har ett jobb med bra kollegor och med tanke på att jag nu vart här i lite drygt två år så är det klart jag trivs. Men idag tog det emot att behöva åka till jobbet. Det är både på gott och ont att jag jobbar inne på ett shoppingcenter där det inte finns några större fönster. Just vår butik ligger där man inte ser ut överhuvudtaget. Har ingen aning om vädret ute då jag jobbar. Vilket vid såna här tillfällen kan vara bra, men det är också lite tråkigt.

Det är hur som helst verkligen riktigt vårväder ute idag. Hela 13 grader bjöds det på då jag lämnade min parkering förut. Solen riktigt värmde och det var klarblå himmel. Vågar man hoppas på att det går mot vår nu? Det här jobbet jag drömmer lite om med att kunna styra mina egna arbetstimmar och plats lockar extremt nu. Problemet är bara att jag vet inte vad jag ska jobba med för att kunna uppnå det helt. Någon som har något tips? Haha. Imorgon är jag ledig, men då är det regn hela dagen på väderprognosen, givetvis..

Ser så mycket framemot sommaren här. Kunna fixa och greja i trädgården. Alla träffar med mina vänner, god mat, skratt och säkert en hel del roliga lekar. Som ni ser har jag väldigt stor gräsmatta. Har även en lite. Upphöjd uteplats där utemöblerna kommer stå. Har även en fundering på en paviljong där, så man kan sitta där sent även om myggorna är ute.😉

Gillar