Inför årskurs 3

Har inför varje årskurs på gymnasiet "lovat" mig själv att verkligen ta det hela på allvar och satsa stenhårt på det. Och med handen på hjärtat så har jag faktiskt gjort det, dock kanske inte hela tiden utan lite mer perdiodsvis. Jag antar att det blir så, i skolan tror jag faktiskt inte att man kan vara på topp hela tiden. Men jag ska verkligen försöka, jag hoppas att jag får ett bättre skjut under mitt sista år på gymnasiet med färre saker som rubbar min livsstil och allt vad som bara rör mitt levnadssätt.
Då det var som jobbigast nu under årskurs 2 så fanns det faktiskt funderingar på att strunta i alltihop och bara göra om tvåan sen efter sommaren. Men jag vill gärna sitta där med min klass väl på studentdagen och få uppleva glädjen med dem och springa ut tillsammans med dem. Det har många gånger varit drivkraften till att kämpa bara liite till.

Sen så har ju det tyngsta och mest övervägande varit Oliver, såklart. Han har liksom varit största anledningen till att kämpa bara liiite till. Jag vill inte svika honom, han kan ju inte vänta på mig i all evighet bara för att jag hade en liten svacka i livet då jag bara la allt åt sidan. Jag har många gånger sagt till mig själv att det är bara nu under en liten period som du behöver kämpa, sen kan du göra precis vad du vill! Och det är precis det jag vill, göra det jag vill med han jag älskar.

När jag är färdig med gymnasiet så hoppas jag att han och jag kan flytta någonstans och börja på något bara vi två. Det behöver absolut inte vara långt bort egentligen, bara det är någonstans där vi har något som är vårt eget. Det vill verkligen jag, och det ska jag kämpa för.
Vad har ni för mål och planer för resten av det här året?
Min kärlek ♥

Gillar

Kommentarer