Inte ångrat en sekund

Bilderna är tagna utav mig.

Nu har det ju gått ett tag sedan jag bytade från Samsung till iPhone. Så hittills så kan jag verkligen hissa detta:

Uppdatering till bloggen. Det finns många gånger som jag bara inte orkar ta upp datan eller bara liksom helt enkelt inte har tid att sätta mig vid en dator. Och då blev ju uppdateringen till bloggen många gånger lidandes av det eftersom att appen på Samsung mobilen typ jämt krånglade. Jag kunde inte välja storlek på bilderna, och appen stängdes ner och gav själv upp ibland. Så då fick jag istället gå in genom internet på mobilen och på så sätt gå in på blogg.se. Och det tog också sin lilla tid.. Vilket sen då ledde till att jag helt enkelt struntade i att uppdatera från mobilen. Och vill man ha en bra uppdatering så kanske det krävs att man har en mobil som är vän med blogg.se-appen vilket min Samsung helt enklet inte var.
Men nu, på min nya fina iPhone, funkar appen bokstavligen helt prima. Det senaste har jag helt ärligt uppdaterat mer ifrån den än vad jag gjort från datorn. Är det något ni märkt av? Haha nej, precis! ;)
Jag älskar att jag kan välja storlek på speciellt bilder som jag vill ha med i inläggen, vilket jag som sagt inte kunde göra på min Samsung mobil. Det går fort, snabbt och enklet plus att jag slipper krångla med överföring till datorn när det gäller bilder och så.

Täckningen. Här jag bor så brukar man ofta säga att täckningen blir sämre när man kommer hit. Och ja, det är sant. Kunde sällan prata i telefon inne på mitt rum med min Samsung mobil eftersom att täckningen på den var grymt dålig. Samtalen bröts ofta och sms kunde ibland ta lång tid att få iväg. Men med iPhonen nu är det ett minne blott faktiskt. Har sällan under två 'pluppar' till och med här hemma hos mig. Kan ligga i sängen och prata med Oliver utan att det är täckningens fel att det läggs på. Sms går super fort att få iväg och då gynnar det ju även uppdateringen för till exempel bloggen. Har jag bra täckning går det fort och då behöver jag inte stå otåligt och vänta på att bilder ska laddas upp och sen strunta i det för att det tar för lång tid.

Kameran. Speciellt kameran som är perfekt för att ta ego-bilder, om ni förstår vilken jag menar? ;) Den som är framåt vid displayen så att säga. Den är verkligen helt galet bra! I ett halvmörkt rum tar den ganska så klara bilder om jag får säga det. Man ser liksom vad det är man tar kort på. Vilket man lååångt ifrån kunde med min Samsung. Var det det minsta lilla mökt i till exempel ett rum och man skulle ta kort med fram-kameran så blev det i princip en svart bild.

Kort sagt så är jag med andra ord alltså super nöjd med valet och bytet av mobil. Allt blir så bättre speciellt med tanke till min blogg. Kommer kunna uppdatera er direkt när jag gör spontanturer med Senco i stallet iställe för att uppdatera typ tre timmar senare, "var i stallet förut". För jag själv personligen kan ibland tycka att det är ganska roligt med direkta bilder med vad som händer precis just nu.
Jag var tidigare ganska emot iPhone faktiskt, just varför vet jag inte riktigt egentligen såhär i efterhand. Var väl kanske för att iPhone mobilerna kom som en våg och alla verkligen skulle ha dem. Och hur kul är det att ha något som alla redan har? Därför skaffade jag mig en Samsung istället för iPhone först. Men nu två-tre år senare så bytade jag äntligen, iPhone 5s har helt enkelt lyckats att ändra på mitt "hat" mot iPhone! ;)

Gillar

Kommentarer