Inte långt kvar till helg, håll ut!

Åh, gud vilken jobbig morgon alltså! Vaknade upp och det var jätte mörkt ute, plus att det hänger regn i luften och är sådär disigt ni vet som är lite typiskt höstmorgnar.. Hur gärna vill man inte bara stanna kvar i sängen och somna om då? Har dessutom haft en ganska så händelserik vecka med mycket inplanerat varje dag, så ligger lite efter med sömn och så nu haha ;)

Men ja, det är bara att hålla i hatten och ligga i! För jag har trots allt faktiskt valt detta själv. Jag vill jätte gärna hjälpa till med Mén två gånger i veckan, jag har hemskt gärna kvar min egna häst, jag vill lyckas i skolan och jag vill umgås med min pojkvän på helgerna, så då är det bara att gilla läget och göra det man ska.
Som ni kanske märkte för till exempel igår då, så blir det vissa dagar och kvällar som uppdateringen blir väldigt tråkig här eftersom att jag ibland inte har någon inspiration, tid eller ork för att göra tidsinställda. Men jag försöker verkligen att hinna med allt. Jag har fått lite mer i mitt liv att ta hand om bara så måste prioritera bort vissa saker för att hinna med att leva också haha ;)

Just nu har jag lektion, då vi får jobba på egen hand för att få ihop till ett litet grupparbete som ska redovisas om någon vecka. Jag är i ett stort sätt klar med min del av grupparbetet och hon jag jobbar tillsammans med verkar vara sjuk idag. Så då passar jag på att uppdatera lite här ;)
Så ska nu ta tag i alla kommentarer, sätta ihop en liten film för mitt och Emelies samarbete som ska upp lite senare idag och kanske göra något litet inlägg som kommer upp senare.
Bara för att jag saknar sommaren nuuu ♥ Såhär hände det att jag red en del gånger i somaras ;)

Gillar

Kommentarer