Investeringar till hästarna under detta året

Här nedan ser ni några saker som jag behöver och skulle vilja investera till hästarna under detta året.

Senco ska få ett ordentligt flugtäcke.
Han har nu under 3-4 somrar haft ett som glider runt och sitter långt ifrån bra. Jag lovade mig själv efter förra sommaren att köpa ett lite dyrare (alltså ett horseware vilket är det enda som sitter bra på Senco) om han var frisk och kry för en ny sommar - vilket han är! Har inte bestämt mig för vilken modell eller färg ännu. Men det kommer bli ett Amigo eller Rambo. Troligen blir det någon av dessa nedan.

Cassi ska få luddskydd.
Jag älskar ludd och tycker det är så galet fint, haha! Har ingen vidare bra motivering till varför mer än att det är fint egentligen. Skulle vilja ha damasker med ludd till dressyrutrustningen samt även en uppsättning luddskydd till hopp-/allroundutrustningen. Helst av märket Equick! Skulle ju även kunna matcha med en luddmaggjord där.. hm. Hihi

Senco ska få lädergrimma.
Onödigt tänker ni kanske med tanke på att han är så gammal. Varför kosta på honom så mycket då? Men såhär är det, Senco har aldrig medvetet förstört någonting under alla dessa år vi har ägt honom (vilket vi gjort sedan jag var 5 år) det enda är ETT täcke som han fastnade i bara för att maggjordarna var satta fel. Han är ingen vårdslös häst utan är bara expert på att skita ner sina täcken. Så en lädergrimma ska han absolut få bli bortskämd med och få ha det så bekvämt som bara möjligt då de hela tiden har grimmor på sig i nuvarande stall.
Kruxet som är här är bara vilken. Det finns ju typ miljontals olika varianter och modeller och färger. Men då Senco är svart så hade det kanske varit snyggt med en brun!

Cassi ska få kiropraktik.
Har ju redan nämnt detta, men vill verkligen "unna" henne det. Har blandade känslor kring vad jag vill ha för typ av svar isåfall, haha. Hade varit skönt att få ett "här finns inget stort problem utan bara småsaker som reder sig själv egentligen" men då hade det också varit svårare att förstå sig på varför hon trampar av sig skorna titt som tätt. Då hade det också varit skönt att få höra att hon har någon låsning eller dylikt någonstans vilket gör att hon kanske trampar på sig. Men samtidigt hade det ju varit jobbigt såklart, om hon har ont eller är besvärad. Men vi får se helt enkelt!

Gillar