Jag är glad ändå!

Imorse vaknade jag upp till ett meddelande från Oliver, ååå äntligen!! Har inte hört av honom sen han lämnade Sverige så det kändes skönt att veta att allt har gått bra för dem. Han hade också skrivit som en liten dagbok på sin mobil (haha gulle) där han hade skrivit vad dem hade gjort, vart dem hade varit, hur varmt det hade varit osv osv. Och det skickade han till mig så nu vet jag att han har haft det bra de senaste dagarna iallafall. Bara några dagar kvar sen kommer han hem igen!!

Idag har jag som sagt tagit det väääldigt lugnt. Åt frukost runt halv tio- tio men gick sen och la mig igen och låg kvar till typ ett. Sen gick jag upp och tog undan disk och plockade lite här hemma.. Haha man blir typ skadad av att jobba på ett café.. Och nu har det börjat mullra väldigt mycket och låter som att det bara kommer närmare så måste väl snart gå och dra ut några kablar så det inte händer något haha.

Är tänkt att jag ska jobba klockan fem till stängning idag också. Men som det känns nu så får dem nog klara sig utan mig för jag mår inte bra för tillfället.. Hoppas att det släpper tills fem, är ju trots allt ungefär en timme kvar. Puss!

Gillar