Jobbiga tankar

Förlåt för lite tråkig uppdatering idag.. Men dagen idag har varit ganska jobbig och långtråkig faktiskt. Vilket har lett till att jag typ inte orkat göra något i princip. Ridturen med min faster var till viss del bra, men blev också väldigt jobbig. Det som absolut inte fick hända, hände. Vi träffade på Lovie.. Hon stod visserligen ganska fast inne i en hage, men väl då Senco förstod att det var henne så blev han helt till sig och struntade totalt i vad jag sa eller gjorde. Han skulle dit till henne helt enkelt. Så illa kvickt fick jag fatta beslutet och hoppa av innan han skulle dra iväg. Fick efter jag hoppat av vända honom och gå tillbaka och sen in i skogen för att ta en annan väg för att komma hem. Resten av vägen hem sen så var han jätte konstig och kändes precis som om att han var kapabel till att vända för att springa till henne precis när som helst.

Jag tyckte att detta var fruktansvärt jobbigt, så vet inte alls hur det måste ha känts för honom..
Dock har ju då mina tankar om allt detta nu förändrats så jag vet inte alls hurvida jag ska fortsätta. För detta kommer inte bli bättre så länge dem båda är vid livet. De bästa ridvägarna är runtomkring där man kan träffa på Lovie när och hur som helst. Och att behöva rida ut med en liten oroväckande känsla i magen av att kunna träffa på dem, känns inte alls bra.

Småtankar går då självklart kring om detta är värt det, eller om jag kanske ska kolla efter något annat att testa i några veckor för att sedan känna efter vad jag vill. Efter jag provat något annat liksom. Har faktiskt hittat några bra förslag som jag skulle kunna tänka mig att testa under några veckor. Men som sagt, jag vet inte alls. Senco har varit med såååå länge, och han har ju egentligen en massa livsglädje och det är egentligen inget fel på honom.. Men att behöva ha den där orokänslan i magen då man ska rida på fina ridvägar känns inte alls bra.. :(
Bidl från idag

Gillar

Kommentarer