Jul 2021

Uppesittarkvällen spenderades hos mig i år vilket var väldigt mysigt. Jobbade den dagen men när jag väl kom hem så var mamma redan på plats här hemma hos mig och gjorde pizza och lite godis. De stannade sedan här till strax innan midnatt.

Uppesittarkvällen.

Julafton.

Mycket fika, Kalle Anka, julmat och till sist paketöppning. Var en väldigt lyckad julafton faktiskt. Fick även i år fira den tillsammans med min syster vilket vi inte gjort på flera år. Det kändes fint. ❤️

Fick bland annat ett par hotellkuddar och det blev lika bra som jag hade tänkt mig! Så otroligt fint man kan bädda med dessa.

Ett vedställ rikare blev jag också. Har faktiskt kikat på denna länge men den har tyvärr varit slut rätt så länge. Kikade på den när jag var och handlade med min syster och den fick hänga med hem som en julklapp till mig. Denna är från Jula.

En vristlänk från Snö of Sweden fick jag också. Så himla, himla fin. Förutom detta fick jag även ett dubbelpussel med julmotiv, en mysfilt, decilitermått från Ernst, lakan till mitt dubbeltäcke, en bricka man kan snurra på med hjärtformade skålar till, en smoothiemaskin och en kopp med lite marshmallows och choklad. En gullig tomte av pappa också, som blivit lite av en tradition. =)

Juldagen.

En tradition som min mormor höll i när hon inte var sjuk var att göra kalkon på juldagen. När hon förra året gick bort så beslutade vi att mamma skulle få ta över och styra den traditionen. För andra året i rad så gjorde mamma kalkon på denna dagen och det var lika gott denna gången med. Tyvärr var inte hela familjen med, men större delen av den var på plats. ❤️

Gillar