Julklappspengarna går till Cassi i år

Haha.. Inte riktigt alla pengar kanske, men mesta delen gör faktiskt det. Att köpa häst såhär nära inpå julen var väl kanske på både gott och ont, haha. Men som sagt så känns det så rätt med den här hästen så jag ser det samtidigt inte som någon vidare förlust. Det måste ju ändå vara ett tecken?

Hur som helst så har min "lilla" dam nu då fått tre täcken. Ett täcke med fyllning har varit ett ganska så "akut" måste då jag endast haft två täcken utan någon fyllning alls till henne sedan hon kom. Så nu under helgen har jag köpt tre täcken speciellt till henne.

Senco har ett precis likadant fast i rött istället. Detta är ett perfekt täcket att lägga på till och från ridhuset eller paddocken exempelvis. Skyddar även sadel om det regnar. 😉

Detta har vi haft med nu under helgen till kampanjpris som en "black weekend" vara. Detta är med 300grams fyllning så nu är vintertäcket för de riktigt kalla dagarna fixat!

Detta täcket har jag verkligen suktat efter sedan jag stod och packade upp den stooora täckesleveransen som vi fick för någon månad sedan. Men som ni ser så är det grått och jag hade då "bara" Senco så jag har helt enkelt väntat med att köpa det eftersom att Senco älskar att rulla sig = rätt onödigt köp. Haha. Men Cassi är ju en rätt fin dam så detta täcke skulle hon ju givetvis ha! Att det är avtagbar hals på också är ju verkligen guld.

Gillar