Julklappstips hos Hööks

Hööks julklappstips till bästa kompisen:
Mitt julklappstips till bästa kompisen:

Som de flesta av er kanske vet så typ älskar jag reflexer! Har ett x antal reflexer att sätta på hästbenen, på mina egna ben och armar, i tyglarna och ja, på alla möjliga ställen. Sen har jag även ett ridtäcke, som är reflexgult, oranga reflexboots samt massor av reflexvästar. Haha! Så den där toewarmer verkar helgrym! Hur gulligt som helst typ haha!
Borsten & Pälsglanset går nog inte att hitta så mycket bättre, enligt min mening. Den borsten är super bra och pälsglansen gör verkligen direkt skillnad.
Bootsen tog jag med för att jag tyckte dem såg så grymt söta ut. Boots är ju de jag använder till min häst, därav kom dem nog med hihi.
Ull Sadelpadden och rumpvärmaren (och bootsen) har ju alla ull på sig. Kanske därför jag valde dem haha, men dem såg grymt mysiga ut iallafall. Dock så kostar det en del, så man får bara titta haha.

Klicka er gärna in på Hööks också, är ni ute efter till exempel regntäcken, fleecetäcken eller likande så hade dem sänkt priset på en hel del täcken faktiskt.

Har din häst skor på sig, glöm inte broddar och sulor! Rekommenderar verkligen det. Och hos Hööks är det inte alls dyrt. Broddar kostar 6 kronor och en sula kostar 69kronor. Så värt det!
Snösulor fram här| Snösulor bak här | Broddar här

Hoppas ni fått någon inspiration eller någon hjälp, puss!

Gillar

Kommentarer