Kan jag ha kommit på det?!

Som jag säkert nämnt tidigare så har jag haft problem med min video överföring från mobil till min data. Bilden blir typ efterbliven. Ljudet spelas upp som vanligt och bilden hänger till en början med men sen så blir det typ som att bilden spelas upp i slowmotion efter ett tag då jag ska se på datan.
Så när jag ska dela med mig av videos så har videofyme verkligen varit mitt enda hopp för att kunna dela med mig av videos här. Hade den inte funnit så hade det inte blivit några videos från mobilen här! ;)

Men, det jag nu då har kommit på är att jag kanske kan överföra videoklippen jag vill ha delade på bloggen till min skoldata istället. För uppenbarligen är det ju något fel på min data för då jag upptäckte detta uppspelningsproblem så frågade jag även en vän och han bad då mig skicka den videon till honom för att se om det var så hos honom med, men han såg inga problem. Så detta ska jag helt enkelt testa, och fungerar det så är det perfekt. Då kan jag fixa till grymma videos igen! :thumbup:

Gillar

Kommentarer