Kärlek till er och lite vid-sidan-om-snack

Asså gud vad goa ni är! Då jag la upp inlägget om min katt som gått bort hastigt och orättvist så ramlade det bara in super många gulliga kommentarer. Det värmer otroligt mycket och betyder nog mer än vad ni kan ana.
Jag och Oliver tackar också för alla gulliga kommentarer ni kastar in om oss, vi blir så glada! Ni är bäst! ♥
__________________________________________________________________
Sa ju förresten att jag skulle skriva om vad jag och Oliver hade pysslat med under tiden vi umgåtts igår när jag kom hem igen. Men jag var så himla trött så jag orkade tyvärr inte det. Så jag tar och gör det nu istället!
Oliver kom till mig i torsdags, alltså den 1a. Vädret då var rätt så bra så jag och mamma åkte och hämtade Oliver och sedan åkte vi direkt ner till stranden. Då Oliver var här så gjorde vi faktiskt inte så mycket. Vi tog det mest lugnt, åt mat, kollade film, myste och bara gjorde standard Josefine och Oliver - skrattade och fjanta oss.

I onsdags så åkte vi hem till Oliver. Hos honom så gjorde vi inte heller så jätte mycket. Vi cyklade ner till stan för att äta lunch och köpa inlines till Olivers lillebror men hittade dessvärra inga i hans storlek. Så det slutade med att Oliver köpte ett Monopol med kreditkort istället för såna papperspengar ni vet. Tråkigaste spelet jag har spelat på länge! Haha. Och i fredags så fick jag och Oliver 'firat' vår månadsdag. (Kanske inget att fira egentligen, men ja. Vi tyckte det! Hihi) Så då åkte vi på Revy SM som var ungefär där Oliver bor. Det var rätt så roligt faktiskt. Både jag och Oliver skrattade en del och funderade också en del på vad vissa höll på med. Men sånt ingår nog i Revyer. Haha! Och igår åkte jag som sagt hem. Det var galet mycket problem med tågen, så att jag fick vänta i typ två timmar i Göteborg för att tåget från Oliver var försenat så att jag missade mitt tåg i Göteborg.. Typiskt SJ och Västtrafik.. Men jaja. Nu är jag iallafall hemma. Och på torsdag så kommer min pojk igen. Wiho!
Haha nä, jag har ingen aning om vad som hände på denna bilden..
:love:

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229