Klargörande

Det har ramlat in extremt många frågor kring mina svar till det senaste frågeinlägget. Självklart mest angående hästdelen.
"Vem är hästen?", "Vad är det för häst, hur ser den ut?", "Vad händer med Senco?" osvosv. Och än så länge har jag inte några planer på att göra mig av med en häst som är fullt frisk vilket Senco faktiskt är. Visst han är gammal och man måste ta hänsyn till det främst under ridningen, men det är i det stora hela inget som direkt visar sig på Senco, att han är gammal.
Men det är ju däremot så att jag har större drömmar gällande ridsporten som tyvärr är lite för sent att kunna genomföra tillsammans med Senco. I och med att han under en period inom kort antagligen kommer att åka iväg till Ingrid för att slippa vara på samma gård som Lovie så såg jag då en liten chans att prova på en annan häst för att känna på om det är något som jag vill och verkligen är redo att satsa på. Det är inte helt bestämt vad det kommer att bli för häst. Jag har kollat in några stycken och självklart är det en som jag blivit helt kär i och verkligen skulle kunna se mig själv på, och det även i framtiden och möjligen på det jag vill - en tävlingsbana. Dock är den här hästen en häst som är till salu och det är självklart det som är deras huvudsak att få sålt hästen och inte bara lämna bort den under en period för att sedan få tillbaka den. Så det här kräver att jag är helt hundra på mina beslut vilket jag tyvärr inte är riktigt än.

Stundvis så tycker jag bara att det hade varit så himla häftigt att stå med en ung lovande allroundhäst efter allt som hänt mig. Att hitta tillbaka till den där riktiga kämparglöden och få ridsporten som en riktig belöningskaka igen. Ni vet "gör jag det här mindre roliga nu så kan jag åka till stallet och trimma sedan" eller "åker till stallet och trimmar och gör det sedan, för då har jag fått ladda upp batterierna för att klara av det tråkiga sedan" förstår ni hur jag menar?

Jag kommer självklart att informera er med vad som kommer att hända och om det blir någon sån här förändring. Om jag kommer att ta emot någon häst och vad planer eller tankar sedan blir. Men tills dess så står det just nu still och prio ett är att Senco ska få det så bra som bara möjligt.
Visst är han ändå ganska fin i kroppen för att vara 25 år?! ;)

Gillar

Kommentarer