Kommande

Känner lite stress kring hur jag ska hinna med allt just nu. Men gillar samtidigt att det är så mycket på gång och som kommer att hända. Här är vad jag har planerat framöver:

- Jobbar till 18.15 idag och direkt efter det ska jag åka till A för att hinna umgås med honom lite innan jag sen ska till Skåne. Stannar hos honom till imorgon eftermiddag eller måndag morgon, inte bestämt mig ännu.

- Måndagkväll åker jag till Skåne tillsammans med Emelie. Åker direkt efter jobbet och stannar där tills torsdag som det ser ut just nu. Min mammas man bor där så vi ska vara hos honom. Väl där ska vi fira Emelie i efterhand. Ångest över att det tagit nästan ett år till innan hon får sin present ordentligt, men men.. Kommer bli så mysigt och på hemvägen ska vi åka inom Ullared.

- Jobbar sen fram tills midsommar ungefär. Midsommar är ju en hårt hållen tradition där i princip alla jag känner alltid medverkar och är där jag är. Det är så kul och mysigt. I år blir det hemma hos mig och jag planerar fem-kamp (också enligt tradition) och nyheten för i år blir tipspromenad! Har så mycket mer mark och frihet där jag bor nu så då passar det perfekt. Har ni tips på några roliga frågor så skriv till mig!

- Vecka 26 är det sedan första semesterveckan för mig. Har inget planerat. Ska bara vara hemma och lägga tid i trädgården. Rensa ogräs ordentligt, stapla veden som blivit liggande. Kanske putsa fönster och sånt nödvändigt.

- Nästa gång det är semester är sen 30, 31 och 32. Iallafall vecka 30 har jag matchat med A så då ska vi säkert till hans sommarställe och fiska. Han brukade vara här tillsammans med hans familj om somrarna förr, så försöker att få igenom så att han kan ta med sig sin familj och återuppta det i år och bo hos mig. Äta kräftor och annat gott kommer det garanterat att bli då. Hihi! Sen kommer även mina älskade vänner från Småland hit vecka 30. Så ska försöka att hinna träffa dem ordentligt och umgås med dem också. Så mysigt!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Mycket planer! Så mysigt 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Förhoppningsvis så kan jag tillägga att vi ska ses någon gång under sommaren med 😘
nouw.com/jlandgrens
Anita,
Men åååh, låter som en mysig Midsommar!! 😃
siliiins.blogg.se/