Kontraktet påskrivet!!

Alltså wooooow hörni!
Tidigare idag var det ett mobilnummer som ringde mig, hade inte möjlighet att svara just då så det fick bara ringa. Kollade sedan upp det och fick ingen träff, så tänkte att det nog säkert var en ny försäljare. Kort därefter ringer samma nummer igen och jag svarar lite halvbarskt (eftersom jag trodde det var en försäljare)
- Hallå?
- Ja, hej, är det Josefine?
- Ja?
- Jo jag ringer från Victoriahem bostäder i Borås. Jag ville bara meddela att vi kikat på dina intyg och de ser jättebra ut. Vi vill därför jättegärna erbjuda dig en lägenhet.
IIIIIHHHHH!!! Jag blev så glad och jag tror nog aldrig hon fått en sådan reaktion för hon blev helt till sig hon också, haha! Tog sedan max 30minuter så hade de mejlat över kontraktet och jag hade skrivit på det. 31a får jag nycklarna och kommer att flytta in. Så otroligt skönt att ha detta i lås! Har inte vågat hoppas för mycket då turen inte brukar vara på min sida. Hade tyvärr ingen plan B heller för om jag inte skulle få denna lägenheten. Hade faktiskt blivit riktigt besviken samtidigt som jag känner mig väldigt öppen, det som är menat kommer att ske. Sker det inte är det helt enkelt inte menat.

Hittills har allt kring detta gått otroligt smidigt. Känner mig så hoppfull verkligen! Nu behöver bara allt det andra praktiska lösa sig också. Ni vet, elavtal, hemförsäkring, adressändring osv. Det får jag ta tag i på onsdag. Nu ska jag försöka sova lite, blev inte många timmars sömn natten som var tyvärr. Kram! /J

Myskatten.❤️

Gillar