Kraschlandning i sängen

Var hemma ungefär 8 minuter senare än vad jag skulle pga av massa strul med tågen på vägen hem. Men ja! Nu är jag hemma och ska alldeles strax sova. Krashade mer eller mindre på sängen nästan direkt när jag kom hem. Så det är verligen sovdax!

Denna vecka kommer bli grym. Grym som i detta fallet betyder grymt stressig skulle jag nog tro. Två inlämningar/hemtentor ska in. Ligger lite efter i matten så de måstemåste jobbas ikapp. Plus sen ska jag även försöka vara i stallet så mycket jag bara kan. Så blir uppdateringen lite halvkrasslig så vet ni varför.
Så såhär kommer min vecka se ut ungefär;

Måndag: Lång dag i skolan. Därefter lär jag nog krasha i sängen som jag gjorde då jag kom hem för någon timma sedan.
Tisdag: Kort dag i skolan. Efter skolan så tror jag att jag skulle på möte och sen ska jag ut till stallet. Kanske om min syster vill så kan hon och Klara vara med så hon får rida häst. Men vi får se!
Onsdag: Halvkortdag i skolan, kommer jag då hem i en någorlunda tid så läggs nog lite tid åt till plugg här.
Torsdag: Halvkortdag i skolan, och samma här. Hinner jag med den tidiga bussen så läggs nog lite tid åt till plugg. Ska även försöka vara i stallet denna dag eller onsdag. Men får se vilken dag de passar bäst på.
Fredag: Långdag i skolan, men funderar på att ta mig friheten till att stanna hemma här eftersom att jag vet att jag redan inna fredagen kommer ha skickat in en argumenterande text om hemlöshet i engelskan. Känner att jag har mycket att säga där så känns inte alls svårt. Vilket även betyder att vi är lediga från denna långa engelska lektion. Vilket också betyder en lång rast på nästan tre timmar. Matten är just nu inga problem med att jobba hemma och på svenska lektionen kommer säkert vara lagd för att få hjälp med sin hemskrivning. Så en lång dag i stallet tänker jag lägga här! Och förhoppningsvis så kommer även Oliver. Men just nu är det väldigt osäkert. Så det reder nog ut sig under veckan hur det blir.
Lördag: Experiment ska provas med hästarna. Jag och Tilda ska prova rida iväg på våra hästar. Alltså ska jag rida på Senco och hon på sin häst. Får se hur det går, ska bli väldigt spännande!
Söndag: Ren vilodag faktiskt. Kanske sticker ut till stallet framåt kvällen och pysslar lite.

Gillar

Kommentarer