Lägesuppdatering

Godkväll vänner!
Sitter här med datorn i knäet igen. Senast var väl typ andra kvällen jag sov här som jag hade framme datorn. Det är cirka 8 veckor sedan. Hur galet är inte det? Tiden går så himla fort verkligen. Julafton som jag längtar till så mycket varje år har precis varit och snart är det dags att även fira in ett nytt år! 2020. Ser framemot det och hoppas att även det året har mycket spännande att erbjuda. Förhoppningsvis kanske någon att få dela livet med. Få ha någon att tycka om som tycker om mig tillbaka, det vore fint.

Jag har denna kvällen suttit och gått igenom lite videos som jag snart ska redigera ihop och lägga upp. Det är såklart flyttvloggarna jag pratar om, hehe. Har sovit väldigt dåligt inatt så ska alldeles strax gå och duscha och sen sova faktiskt. Är lyckligtvis ledig imorgon så kan ta mig en sovmorgon, det ska bli skönt. Ska ta tag i alla era kommentarer också, lovar! Det får dock bli imorgon, för är alldeles för trött just nu. Ska även börja på den årliga årssammanfattningen, den brukar vara uppskattad. Vi hörs mer imorgon. Kram!

Gillar

Kommentarer

erikarobertsson
erikarobertsson,
Hoppas du hade en skön jul 😊 <3nouw.com/erikarobertsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Måndag igen

Hej på er!
Försöker verkligen hitta tid för att kunna blogga men det hinns inte alltid med. Känns som jag skriver detta i varje inlägg men det är lite mycket nu i början med eget hem och allt. Det är ju jag som får fixa allt ensam numera så det är en stor omställning att sälla in sig efter. Har i helgen fått fixa massor hemma så det börjar faktiskt allt mer kännas som mitt hem nu. Känslan av att jag bara är på tillfälligt besök där med alla mina saker och snart ska hem till mamma igen, börjar släppa allt mer. Såklart att jag fortfarande saknar hemmet med mamma och lillebror, men någonstans har väl det här vuxna i mig växt till sig och jag börjar bli mer självständig och gilla det liksom. Det tar sin lilla tid såklart men tror ändå det blir bra till slut.

Nu ska jag gå ut och öppna butiken. Hörs förhoppningsvis senare ikväll igen, kram!

Gillar

Kommentarer

Direkt ur mitt kaos

Hej på er!
Hoppas allt är toppen med er, här är det bra men lite stressigt på något vis. Det är kvällen innan flyttdagen och jag har egentligen inte alls någon anledning att stressa med min flytt då jag bara flyttar hemifrån mamma och då inte direkt behöver ha bråttom. Men det är samtidigt lite skönt att kunna få med allt när jag dels är igång och dels har bärhjälpen. Hamnade för en liten stund sedan dock lite i en svacka då det börjar bli alldeles för mycket kartonger och påsar överallt så får fortsätta imorgon när det också kan gå ut lite grejer på kärran. Jag som inte ens hade mycket grejer tyckte jag ju? Hmm, haha!

Fick också äntligen beskedet om att min soffa kommer att komma på tisdag mellan 12-17. IIIIHH!! Min plan har ju varit att fortsätta sova hemma hos mamma tills på tisdag då jag får min sista pusselbit i mitt hem, men vi får se. Kanske blir att jag sover första natten där redan imorgon, hehe. Hoppas på att kunna uppdatera er imorgon. Jag ska iallafall vlogga så en video kommer att komma upp framöver! Kram så länge!

Gillar

Kommentarer