Lägesuppdatering

Hej vänner!
Varit lite frånvarande i några dagar nu igen. Jobbade i Bäckebol tisdag och onsdag vilket gick jättebra. Valde dock att sova hemma så åkte fram och tillbaka båda dagarna. Därav var jag väldigt trött när jag kom hem på kvällarna och hade heller inte direkt något givande att uppdatera om. Var ledig torsdag och igår, men igår hade jag hela dagen en sån fruktansvärd huvudvärk verkligen.. Den ville inte släppa så gick till slut och la mig i sängen och fick sova bort det. Sen känner jag också den enorma frustrationen kring att jag inte har en dator att kunna redigera mina videos på. Har ändå varit sjukt sugen de senaste dagarna på att fixa de två videos jag har på gång nu som måste fixas ihop. Hur typiskt är det inte? Visar sig nu att min plan b inte heller funkar, så enda lösningen är troligen att köpa en ny dator..

Så vad har ni för datorer? En killkompis till mig har rekommenderat mig att inte vara snål då det troligen kommer att kosta mig mer i längden. Så hellre lägga någon tusenlapp mer nu från början och kunna vara nöjd och ha den datorn betydligt längre än att vara snål och få köpa mig en ny om ett tag igen. Han har rekommenderat mig en modell från Lenovo som har alla de kriterier gott och väl för att kunna hantera mediafiler och redigera vloggar. Meeeen jag är ju något insnöad på Mac, just för att iMovie är ett program som jag så gärna skulle vilja redigera i.. Men kom med alla era tips och för- och nackdelar!

Lyxade till det med renbäddat igår. Sååå härligt!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jag har Lenovo som egentligen inte kostade jättemycket, och denna har jag haft väldigt länge och har en hel del saker på den också 🥰 sen är ju Mac bra också..va jag har hört iaf 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Vilken modell är det du har?😘 Ja för just redigering så har jag också hört de ska vara väldigt bra. Men när en killkompis som är väldigt bra på datorer säger att de överlag är ”skit” blir man ju lite nojig😂
nouw.com/jlandgrens
Ida,

Ja jag är ju världens Applenörd sååå röstar ju givetvis på Mac haha! Haft Mac sen 2013 tror jag och älskar älskar älskar!! Once you go Mac you never go back som dem säger haha 😉 Nej men tycker de är så mycket enklare att arbeta med, snabbare och mer prisvärda! Trots att de kostar en del ja men de håller verkligen sååå mycket längre än vad alla mina PC har gjort. Sen är det ju positivt med programmen som ingår och om man jobbar mycket med bilder, redigering, videos, fotograf osv så är Mac outstanding med deras skärm, sååå otroligt bra!! 😃 Jag har just nu en MacBook Pro 13 tums 2018 med space bar alltså den med lite bättre processor, tror det är så när man har space baren också haha! Googla på det så ser du vad space bar är :')

idanilssonphoto.se
jlandgrens
jlandgrens,
Åh tack snälla för din utförande kommentar ang detta😻 till mycket stor hjälp!❤️
nouw.com/jlandgrens