Lägesuppdatering

Hej kompisar <3
Hur mår ni? Med mig är det faktiskt sådär. De senaste två veckorna har varit extremt jobbiga och tunga. Har gråtit väldigt mycket och haft extremt mycket ångest. I princips alla sommarens planer blev mer eller mindre inställda och det känns otroligt sorgligt faktiskt. Känns lite som att hela sommaren nästan kan kvitta just nu faktiskt.. Kommer tyvärr inte gå in på vad det gäller då det känns lite för privat. Jag får bara hoppas att detta är en tillfällig svacka och att jag snart kan ta mig ur det och se det från den ljusa sidan igen.

Ska försöka att förbereda och tagga till inför midsommar nu. Försöka sysselsätta mig med annat och få tankarna på annat helt enkelt. Ni som följt mig ett tag vet att det är en viktig högtid som betyder väldigt mycket för mig. Vi är ett litet kompisgäng som ska hänga hemma hos mig. Vi ska grilla, dricka lite och bara umgås. Vi ska troligen köra en tipspromenad med frågor som är med utmaningar på istället. Tror det kan bli kul!
Nu ska jag avrunda för att bege mig in till stan där jag ska handla lite blommor som mamma ska få binda krans av till midsommar. Ska även handla lite då både kylskåpet och skafferiet behöver fyllas upp här hemma. Vi hörs nog lite senare! Har ett matteuppdrag som jag måste måste ta tag i, ska vara inlämnat på söndag.. Gud vad stress det ger mig! :-(

Bilder från det senaste:

Var på Liseberg med tjejerna från jobbet. Var så härligt! Hade dock inte det bästa vädret. Men det gick ändå!

Behövde rensa tankarna och sortera lite känslor. Det gör man bäst vid havet.

Mammas fina löjtnantshjärta har äntligen slått ut! Tycker de är så otroligt fina.

Köpte blommor igår, igen! Haha. Dessa hamnade uppe vid min paviljong. Trädäcket som ni ser i bakgrunden är platsen för mitt spabad som jag har fått! Saknas en planka innan den är komplett och redo dock. Men snart så!

Gillar

Kommentarer

Anita,

Det ÄR bara en svacka.. Jo, så får det vara! Nya tag snart igen med ny energi, det kommer! Heja dig!! <3

siliiins.blogg.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Ja, det är väl så. Svårt att se när man är lite mitt uppe i det bara. Tack fina <3
nouw.com/jlandgrens