Lägesuppdatering

Det blev inte alls så mycket packande denna helgen som vad jag hade tänkt mig. Det är ju idag en vecka kvar tills flyttlasset går. En vecka!? Plötsligt närmar det sig verkligen med stormsteg! Som tur är så har jag ett ganska så schysst schema denna veckan så känner mig faktiskt inte så speciellt stressad över det här. Jag fick igår packat ner nästan hela badrummet. Så nu är det bara det precis nödvändiga som jag verkligen behöver kvar framme.

Planen först var ju att flytta ut allt som jag äger men då jag ser denna flytten som en period i mitt liv så kommer jag ju flytta hem igen om en stund. Så de möblerna får stå kvar ändå bara att jag har tagit ut glas och porslin som jag är rädd om. Har även stuvat om mina julsaker till ett annat litet skrymsle uppe (som förövrigt blev så bra! Att jag inte gjort det tidigare, haha) och börjat förbereda för min nerpackning av allt jag ska ha med mig. ”Mitt” hus kommer att hyras ut under tiden jag är borta så därav behöver det möbleras om lite och saker som jag inte behöver ha med mig dit behöver ”gömmas” undan så de inte är i vägen. Har velat en hel del fram och tillbaka om jag ska flytta vitrinskåpet och mitt matbord som jag är så himla rädd om, men det slutade med att har det inte hänt något med varken bord eller vitrinskåp trots alla fester jag har så är det nog ingen större fara. Tror nog att flytten av det ut och in för det här kan ge större skada isåfall.

Nu är det dags att gå ut och jobba. Ledig imorgon igen så då ska kläder och sådant som jag inte använder packas ned. Vi hörs mer ikväll eller imorgon! /J

Gårdagens kvällsmys. =)

Gillar