Lägesuppdatering på Senco

​Har hänt en hel del under tiden då jag varit bortrest. Senco är fortfarande inte riktigt tillbaka till det där hundraprocentiga hullet som speciellt jag är ute efter. Så de hade flyttat honom till en egen hage med mycket mer mat i fick jag besked om då jag satt i Turkiet. SHIT tänkte jag och kände hur paniken över hela situationen kom. Går han ensam?! Men de hade stenkoll på honom och han skötte sig tydligen fint. 

Då jag kom hem igen åkte jag dit direkt på kvällen även om jag var trött och kände mig som en zombie som kändes det otroligt viktigt att åka dit. Och mycket riktigt så sköter han sig otroligt bra i sin hage, själv. Nu går de två stona som han stått med tidigare i hagen bara på andra sidan stängslet. Så han är inte ensam så sett. Anledningen till att stona inte fått hänga med över till den hagen är dels för att Luna (hon med de dåliga knäna om ni minns) är ett riktigt matvrak och helt enkelt måste gå på ett lite magrare bete då hon blir okontrollerbart tjock av för mycket mat, haha. Sen den lilla shettisen är rymningsbenägen och behöver ha en bra hage. Vilket denna hagen inte riktigt är stängselmässigt egentligen. Så tur jag har en snäll häst 😉

Sen är det egentligen också ganska så bra för Sencos del att få vara lite ifred från alla ston. Speciellt Luna har påverkat honom lite negativt med alla hennes humörsvängningar och brunstighet var och varannan vecka. Inte alla gånger, men ganska ofta så rubbar hennes humör och sådär Senco och göra honom helt knäpp. Så jag tror att det kan vara lite bra för honom också även om jag inbillar mig att det är tråkigt att gå ensam i en hage även om han har de så himla nära. 

Gillar

Kommentarer

Anita,
Skrutte! 😃
siliiins.blogg.se