Längesedan sist..

Hej vänner! 💓
Dagarna bara flyger förbi - och de består mest av jobb faktiskt. Är ganska trött då jag kommer hem så att ta fram datorn är sällan något som lockar 😉 Vill mest bara äta, sätta mig i soffan och prata lite med familjen innan det sen är dags för att sova igen. Är ledig till helgen, så då ska jag förhoppningsvis hinna med lite mer med bloggen och även att umgås med familjen.

Har fått JÄTTEmycket frågor om Lanzo och Senco.. Ska försöka få ihop något litet inlägg om det snarast så att ni får svar på era frågor. Hinner inte riktigt med i dagsläget, haha. Hur som helst så går det bra i hagen med de båda. Hade en på besök som hjälpte mig att prova sadlar på Lanzo häromdagen, han skötte sig delvis fint på stallgången men har sjukt svårt för att stå still.. Vad gör jag? Senco lyssnar på "stå still" som en hund, är inte riktigt samma med Lanzo haha.. 😔 Så när han började tycka det blev tråkigt efter kanske 30 min, så började han småhoppa, frusta och kastade sig från boxdörr till boxdörr.. Sen är han ju tre gånger så stor som vad Senco är på alla håll och kanter, så ni kan ju tänka er kraften jag ser framför mig om han skulle slita sig.. Jag har ju inte en chans?

Analyserar och funderar mycket över det här.. Ska bjuda på ett mer ingående inlägg om hur tankarna snurrar gällande Lanzo och även vad hon med sadlarna sa till mig som har fått hjärnkontoret att jobba ännu mer. Håll utkik! Nu ska jag sova, kram!

En av många favoriter i repris ❤

Gillar

Kommentarer

Matilda Johansson
,
Vilken härlig bild 😊