Långlördag

Har varit en lång dag idag känns det som.. Vaknade oturligt nog runt kvart över åtta imorse, och alltså varför? Varför gör jag det när det är helg? Var samma under lovet!! Vaknade runt sju, halv åtta och ja, allt som bara var innan nio. Vad är det med mig liksom? När det väl är skola så är det sjukt jobbigt att vakna kvart över sju. Men när det inte är skola så passar det att vakna runt den tiden och vara super pigg? Haha åh.. Hur som helst, åt frukost runt tio-tiden då resten vaknade. Klädde på mig och gjorde mig i ordning för att planen egentligen var att följa med mamma till jobbet. Hon skulle jobba kort dag, 12-17 så ja, det kändes helt okej. Då kunde ju jag vandra runt där på köpcentret och då i min egen takt. Men eftersom att vädret verkligen blev toppen så slutade det helt enkelt med att jag stannade hemma. Sen kom min faster och hämtade mig och min lillebror. Där var vi från typ halv ett-ett till ja, halv sex kanske. När vi sedan kom hem igen så lyckades jag faktiskt få med mig min lillebror till stallet, och där hjälpte han mig att packa hö, byta vatten och tömma skottkärran med bajs. Inte alls illa! Så roligt när han vill följa med mig dit :D
Blev tyvärr ingen mystur med Senco idag, utan gick en kort promenad med honom till en gammal typ igengrodd parkeringsaktig yta med massa fint långt grönt gräs. Så där gick han runt lite och åt gräs. Han är ju som en hund så han lämnar mig inte precis haha ;)

Men nu ska jag faktiskt ta och sova. Har utsläppet imorgon, vilket såklart innebär att jag kommer stanna kvar och göra färdigt stallet för att underlätta för den som ska ta in senare på kvällen. Senco får antagligen vila imorogn också eftersom att jag verkligen inte tror att jag kommer hinna med någon tur. Ska på kalas runt tre-fyra och hur lång tid det tar vet man aldrig. Sen måste jag ju plugga också, tyvärr. Så ja, får ta igen massa gos på måndag helt enkelt! Hoppas ni haft en bra lördag allihop! Godnatt! :)

Gillar