"Lediga" dagen var det ja!

Gästinlägget idag är faktiskt från en som går på min skola! Vill inte påstå att vi umgså på fritiden, men hon är en bekant, vi var bland annat luciakandidater tillsammans och vi pratar ibland faktiskt. Hon är himla trevlig och snäll så det var super roligt att hon ville skriva här. Så hoppas ni kikar in här vid 15.00 igen, då det varje dag fram tills iallafall fredag publiceras ett gästinlägg! :)
______________________________________________________________

Idag är ju min lediga dag ifrån skolan tills iallafall vecka 10. Jag har även fått "ledigt" ifrån stallet. Vi har ju hjälpt dem med mockning osv i ett stort sett hela helgen plus även igår då jag var grymt rastlös trots att jag ramlade i trappan på skolan och gav knäet en ordentlig omgång haha. Så idag kunde dem mocka min box utan problem. Underlättade för dem så mycket som det bara gick genom att packa morgon- och kvällshöpåsar och tog fram en 'matlåda'. (Har hällt upp Sencos kraftfoder i lådor för att underlätta varje dag i ett stort sett haha.) Så det går nog ganska så smidigt för dem tror jag nog. Men himla tacksam över att dem kan göra det för mig idag eftersom att jag nog kan behöva hela dagen för plugg.

Så nu ska jag bara försöka vakna till liv. Kanske genom en dusch och en frukost av något slag. Sen blir det nog plugg i ett stort sett hela dagen, ja guuud vad jag längtar alltså!
Jomen fina strumpor och sådär va? ;)

Gillar

Kommentarer