Lite nytt på ingång

För att få lite mer ordning så har jag lagt till en kategori för bara Senco. Så där kommer ni att hitta allt möjligt som kan tänkas röra just Senco. Lite om utveckling med honom, utrustning, "hemlisar" om honom, maaassa bilder på honom och liknanade. Då jag ändå har iallafall 90% ansvar över honom nu så kan det ju vara kul för er att ha en kategori att kunna hitta allt snabbt och enkelt i, istället för en kategori där lite allt möjligt finns.

Sen fick jag även lite inspiration från min fotokurs i skolan igår. Vi ska nämligen nu i några veckor framöver hålla på med projekt. Vi blev indelade i grupper och vi då bestämma vad vi skulle ha för tema. Vi blev då hänvisde till denna sida för att få lite inspiration. Vi i min grupp bestämde oss för att framhäva Strömstad. Alltså ta bilder på lite byggnade och så. Självklart kommer jag att dela med mig utav det här på bloggen i Fotografisk Bild kategorin.

Hur som helst, så kan man ju verkligen säga att jag fick inspiration från sidan vi blev hänvisade till haha! På sidan som jag även länkade här nu finns det massor utav ord. Utifrån dem kan man då tolka dem på olika sätt, alltså genom att ta kort. Ett av orden som står där är till exempel lycka. Och det kan ju vara olika för alla människor. För mig skulle lycka kunna vara massa olika saker. Som till exempel min häst, Oliver, någon fin naturbild eller ja, i princip vad som helst kan ju faktiskt symbolisera just lycka.

Så detta tänkte jag alltså att köra igång med här. Utifrån den listan så kommer jag att välja ut några ord, och sen tolka dem helt enkelt, genom bilder alltså! Har ju en toppen kamera och jag går en fotokurs i skolan. Så då är det väl på tiden att jag använder kameran och visar lite av vad jag lär mig på lektionerna haha! :)
Bild från en av lektionerna

Gillar

Kommentarer