Lite om vad som händer

Igår hände det en liten grej vilket gjorde mig ganska så ledsen. Så jag klarade faktiskt inte att gå till skolan idag.. Så har spenderat en del tid i stallet och pluggat lite grann.. Dock är det ganska svårt att plugga när man har så mycket i huvudet.. Däremot ska jag verkligen försöka gå imorgon så att jag får med mig en bok och får pratat lite med min tyskalärare. Sen kollade jag även upp vad det är vi ska göra imorgon, och det ser ganska lovande ut måsta jag säga! Börjar första lektionen med film! Sen tyska, därefter är det lunch och lite rast. Sen en 40 minuters lektion med svenska (den vi hade lite problem med förra veckan om ni minns? ;)) och tillsist ska vi se på en teater som estetprogrammet har fixat ihop. Så har jag tur så blir det inte en full dag imorgon som det egentligen ska vara, alltså till 15.40.
Blir det inte enda tills 15.40 så kommer jag hem lite tidigare så att jag inte behöver stressa allt för mycket för sen framåt eftermiddagen åker jag till Oliver och stannar där över helgen.

Dock kommer jag få ta med mig lite plugg. Men det är nog värt det! Denna helgen ska jag verkligen försöka att ha lite bättre uppdatering än vad det var förra helgen, haha! ;)

Gillar

Kommentarer