Måndag igen

Hej på er!
Försöker verkligen hitta tid för att kunna blogga men det hinns inte alltid med. Känns som jag skriver detta i varje inlägg men det är lite mycket nu i början med eget hem och allt. Det är ju jag som får fixa allt ensam numera så det är en stor omställning att sälla in sig efter. Har i helgen fått fixa massor hemma så det börjar faktiskt allt mer kännas som mitt hem nu. Känslan av att jag bara är på tillfälligt besök där med alla mina saker och snart ska hem till mamma igen, börjar släppa allt mer. Såklart att jag fortfarande saknar hemmet med mamma och lillebror, men någonstans har väl det här vuxna i mig växt till sig och jag börjar bli mer självständig och gilla det liksom. Det tar sin lilla tid såklart men tror ändå det blir bra till slut.

Nu ska jag gå ut och öppna butiken. Hörs förhoppningsvis senare ikväll igen, kram!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så skönt att du börja känna dig mer och mer som hemma 😍 och det är saker att göra hela tiden ❤️nouw.com/emelieanderssoon
Anita
Anita,
Alltid så kul när du kikar in & skriver några rader! 😃 Kul att du börjar få ordning hemma nu också. Jooo det tar sin tid 😃 kramiiis siliiins.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Direkt ur mitt kaos

Hej på er!
Hoppas allt är toppen med er, här är det bra men lite stressigt på något vis. Det är kvällen innan flyttdagen och jag har egentligen inte alls någon anledning att stressa med min flytt då jag bara flyttar hemifrån mamma och då inte direkt behöver ha bråttom. Men det är samtidigt lite skönt att kunna få med allt när jag dels är igång och dels har bärhjälpen. Hamnade för en liten stund sedan dock lite i en svacka då det börjar bli alldeles för mycket kartonger och påsar överallt så får fortsätta imorgon när det också kan gå ut lite grejer på kärran. Jag som inte ens hade mycket grejer tyckte jag ju? Hmm, haha!

Fick också äntligen beskedet om att min soffa kommer att komma på tisdag mellan 12-17. IIIIHH!! Min plan har ju varit att fortsätta sova hemma hos mamma tills på tisdag då jag får min sista pusselbit i mitt hem, men vi får se. Kanske blir att jag sover första natten där redan imorgon, hehe. Hoppas på att kunna uppdatera er imorgon. Jag ska iallafall vlogga så en video kommer att komma upp framöver! Kram så länge!

Gillar

Kommentarer

Minipaus innan kaoset

Hej på er!
Både veckan och månaden lider nu mot sitt slut. Har varit lite frånvarande då jag dels inte haft något speciellt att uppdatera om och så har det dels varit en del med familjen som jag velat prioritera. Bland annat så fyllde mamma år i torsdags. Alla syskonen var här och umgicks och firade mamsen. Var riktigt mysigt, det händer tyvärr allt för sällan numera. Hoppas det kan bli ändring på det framöver nu då jag och mina två äldre syskon kommer bo på ”samma ställe” (alla i varsina hus såklart men marken och området är vårt och detsamma). Det är bara lillebror som saknas bland syskonen där då faktiskt.

Det slog mig också förut att jag nu bara har två dagar på mig att packa och fixa, resten av dagarna innan flytten jobbar jag och sen är det liksom dagen D. Dessutom har jag tänkt att använda en av dessa lediga dagar till att handla städartiklar och annat sånt som man inte har eget när man bor hos mamma. Har också bestämt mig för att flytta allt jag har på fredagen då jag faktiskt kan få hjälp och på tisdagen bara flytta in och göra mig hemmastadd liksom. En säng som finns i huset jag ska flytta in i ska flyttas hem till mamma, så får bara sova i den tills dess att jag flyttar. En stor anledning till att jag inte bara gör det direkt på fredagen är för att det då dröjer så länge tills jag får min soffa, vilket känns så b.. Och sen kommer hela fredagen gå åt till att flytta och jobbar sedan hela helgen, vilket bara känns dåligt tajmat för allt. Så därför får det bli såhär.
Nu börjar det iallafall verkligen gå upp för mig vad som faktiskt kommer att ske. Det är så spännande och så läskigt på samma gång..

Presenter till mamsen. Hon är ett stort fan av Ernst så en påse fylld med en massa fint från honom var verkligen succé!

Gillar

Kommentarer