Måndagkväll

I veckan är det i vanlig ordning till Borås för jobb som gäller. Är här nu och räknar lite ner tiden tills jag ska hem haha.. När jag väl är på arbetsplatsen så är det helt okej. Det är bara så jobbigt att inte få komma hem och vara i sitt egna när man loggat ut för dagen. Så känns ju som att man ”jobbar” konstant söndagkväll till onsdagkväll. Det blir väldigt påfrestande för en väldigt hemmakär person som mig.

Helgen är ganska oplanerad. Ska jobba på lördagen, annars ska jag nog bara ta det lugnt. Sjukt tråkigt kanske, gör ju egentligen inte så mycket annat nu, men när jag är iväg och jobbar så känns de lediga dagarna mer uppskattande och behövande framförallt.

Måste verkligen ta tag i mitt hästliv som är kvar hemma i mammas garage. Får ju dock ett extremt sug efter häst igen när jag står och packar leveranser på centrallagret. Så en del av mig kommer ju garanterat inte vilja sälja allt, men det finns nog fortfarande en hel del grejer som jag inte vill ha eller kommer att ha någon större användning av. Städa är verkligen något som jag behöver göra. Tvätta fasaden på en av stugorna, klippa gräset och trimma med trimmern i alla diken och där gräsklipparen inte kommer åt. Listan kan faktiskt göras väldigt lång, haha!

Lycklig över vädret ändå. Det är så härligt när det är strålande sol som värmer och alla knoppar och träd börjar slå ut. Våren börjar allt mer gå mot sommar, underbart!

Kläder är något jag har haft lite kämpigt med det sista. Inte tyckt att något passat, inget har direkt känts bra. Men så var jag för ett tag sedan inne på Gina, och beställde faktiskt mina favoritbyxor i Petite-modellen. De satt p-e-r-f-e-k-t verkligen. Kommer bara beställa de framöver.

Materiell lycka känner jag verkligen över min omaggiovas som jag fick i julklapp. Är dock allt för dålig för att fylla den med blommor.. Borde göra det oftare!

Ätit jobbigt mycket ute de senaste veckorna.. Ekonomin är ju väldigt ansträngd just nu. Men tyvärr blir det mycket utemat då jag ligger ute och jobbar i Borås så som jag gör just nu. Har inte möjlighet att ta med hur mycket mat som helst heller då det måste förvaras någonstans.

Craving är ju något jag verkligen har fått tillbaka på fryst mango. Det går i vågor, men är alltid lika gott!

Nu ska jag ta mig an salladen jag köpte på Ica förut. Något billigare än utemat! Sen är det sova tidigt, är väldig tidiga mornar här.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh fryst mango, såååååå GOTT!!! 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon