Midsommarafton ♔

Jag tror nog att trots att det även detta året var regn på midsommarafton, så slog vi nog förra årets firande! Fick fira det tillsammans med super goa vänner, mat som vi gjorde själva, tipspromenad (fast vi satt ned och min syster läste upp dem så fick man svara på varsitt papper haha..), lite kubbspelande, pussar och kramar och en del skratt. Kan ju inte bli bättre!

Först innan alla skulle komma så reste jag och Oliver partytältet, gjorde i ordning sallad och lite andra småsaker inför då resten skulle komma. Inte långt efter det så kom Tilda och sedan även Evelina. Och eftersom att det varje år är som en tradition på fotbollsplanen så ska man gå dit och dansa lite kring midsommarstången. Så vi gick dig och tittade lite och dansade något varv, haha!

Sen gick vi hem igen och började göra iordning vår mat. Och sen rullade bara kvällen på. Ungefär vid tolv om inte tidigare så började vi dra oss inåt. Vi tog även ned partytältet och städade upp massa chips och grejer som vi hade spillt ut på gräsmattan haha. Sen gick vi in och knödde ihop oss (sex stycken i en 120 säng eheh) och tittade först på Pistvakt. Efter den filmen så drog Leo hem och vi som var kvar fortsatte med Stig-Helmers Snowroller. Super mysigt var det! Tack så hemskt mycket för en fin midsommar trots det taskiga vädret mina goingar! ♥
Och mamma blev super glad över att inget ute stod kvar på morgonen, hihi

Gillar