Min födelsedag

Hej kompisar!
Igår, 4 oktober blev jag hela 25år! Helt galet. Fick fyra helt fantastiskt fina blombuketter, ett dubbeltäcke med ett fint lakan till och även dörrar till mitt skåp jag har i köket. Har en "Billy-hylla" där och den kan man ju byta luckor till. Har tidigare haft täckande luckor till nedre delen av hyllan. Den nedre delen har jag som en typ av skafferi och övre delen har jag olika torrvaror i glasburkar. Har dock varit lite sugen på en typ av vitrinskåp där och kikat på ett nytt skåp. Tills jag såg att man kunde göra ett litet lyft på hyllan jag redan hade med hjälp av andra luckor. Lillebror snappade upp det direkt och dök upp igår med två nya luckor och installerade dem åt mig. Bästa!

Med andra ord blev det en rätt lyckad dag igår. Mycket kärlek och omtanke vilket verkligen värmer. På lördag ska jag fira med lite vänner och ser framemot det väldigt mycket. Nu ska jag avsluta här och påbörja lite andra inlägg. Verkligen på blogghumör nu. Kram!

Självklart ska ni få ett resultat senare!

En bukett från papsen

Denna otroligt vackra bukett fick jag av en tjejkompis med ett blombud. Hon skrev ett litet meddelande också som gjorde mig helt rörd. Så lycklig över att få ha en så fin människa i mitt liv. <3

Fick ett blombud även av mamma och Beppa. Otroligt fin även den.

Blir helt lyrisk över det där havet av en massa vackra blommor. Önskar jag kunde ha det så oftare! Hihi

Gillar

Kommentarer