Min första ridtur utan Lovie

I fredags så gjorde jag och Tilda det vi båda länge längtat efter. Eller ja, kanske mest jag haha. Vi red iallafall ut. Jag på Senco och hon på Helge. (Helge är en av de tre valackerna som tillhör Tilda och hennes mamma.) Och hela ridturen gick förvånansvärt bra. Det var precis som om att inget var annorlunda. Att dem hade stått ihop i jätte länge och kände varandra super väl. Ibland så är det väl bara s�� att vissa hästar funkar ihop utan några som helst problem, och vissa funkar inte alls ihop.
Han hade så mycket mer engeri och var jätte framåt vilket var super kul! Vi fick en del galopper och kan kändes jätte fin. Så detta var absolut inte sista gången vi var ute.

Då vi började ridturen så började det även att smått regna lite. Så vi kom tillbaka väldigt blöta. Syns lite halvdåligt på bilden dock. Så han var nog rätt nöjd över att han fick ha ett ridtäcke på sig. Det är förresten det nyaste som vi införskaffade. Och det sitter på perfekt! Man kan ha det över benen så man slipper frysa om dem också, kan ju inte bli bättre! ;)

Gillar

Kommentarer