Min helg

Förlåt för seg uppdatering, men bättre sent än aldrig. Eller hur? ;) Inlägget kan vara en aning rörigt också, men hoppas ni förstår ändå! :)

I torsdags så hämtade jag och Marcus Oliver. Efter det så åkte vi hem till mig och åt mat och spelade wii. Sen åkte Marcus hem senare på kvällen. På fredagen sen så skulle jag, Oliver, Marcus och Leo åka på bio. Vi tog mopederna in till stan och såg dumma mej 2 i 3D! När den var slut så åkte vi hem till mig igen där jag bytade om och tog med mig dem till stallet, (bilderna nedanför) Och lyckligtvis var det inget svårt att få upp pojkarna på hästarna. Vi red ner till stranden så att jag kunde sitta upp på Lovie där nere och jobba lite med henne. Leo hängde till och med med mig lite i galoppen på Senco. Jag blir glad! När jag var någorlunda färdig för att rida tillbaka så var Oliver sugen på att rida mer, jag blir ännu gladare! Så det var bara för Leo att hoppa av och Oliver hoppade upp. Fast tror inte att Leo var så ledsen för det.. Haha ;)

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Vi har mest tagit det lugnt. Vi lagade mat förut runt sex-tiden och fick besök utav Tilda och Agnes runt åtta-tiden ungefär, om inte det var ännu senare haha..
Imorgon, eller ja. Senare, så är det hamnfest vilket vi antagligen ska gå på om det inte spöregnar. Och senare på kvällen så åker Oliver hem.. Buhu :(
Nu ska vi snart sova iallafall. Får se hur uppdateringen blir imorgon. Puss!

Gillar