Min julafton

Min hög med julklappar. Hade visst varit himla snäll i år, hihi!

Fick mig äntligen min omaggio-vas som jag så länge dreglat efter. Fick även tre stycken i mini-format. Så söta!

Hade iallafall en väldigt mysig julafton och det blev trotsallt väldigt lyckat. Vi var hos mig och fick träffa alla mina syskon och umgås även om alla inte var på samma ställe hela kvällen. Fick så otroligt mycket fint och är så himla tacksam för allt jag fick men framförallt för att jag får vara med alla nära och kära på en högtid som betyder så mycket för mig.
Hoppas alla ni hade en fin julafton. Kram!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilka fina saker du har fått, bra till hemmet 😍❤️ Härligt att höra att din julafton var super! ❤️❤️nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lashlift

Gjorde ju som sagt lashlift igår. Hade försökt förbereda mig på att det inte alls kommer se ut så maffigt som med volymfransarna (gud vad fort man vänjer sig och utvecklar ett beroende ändå!). Ovan ser ni de olika stegen som görs under lashlift. Man permanentar alltså sina fransar med samma medel som man permanentar sitt hår med, haha. Slutliga steget var att färga. Jag valde så mörkt som bara möjligt. Färgen håller i ca tre veckor och permanenten kan hålla i upp till 12 veckor. Enligt min franstjej har hon lashlift-kunder som kommer ungefär varannan månad, vilket ju är rätt rimligt.

Här ser ni skillnaden på volym och mina lashlift. (Medveten om den väldigt dåliga kvalitén) Då jag ser mig i spegeln så upplever jag det ena ögat som väldigt mycket mer än det andra. Lite som att det blivit ojämnt målat med mascara, enkelt förklarat. Men ser man det såhär på bild så ser skillnaden inte alls så farlig ut. Kan vara att jag hade lite mer fransar på ögat som jag upplever ”fylligare”. Ska bli spännande att se hur länge det håller. Hade nog känt mer wow om jag gått från inget till detta. Men hade nog samtidigt känt ännu mer chock kring mina egna fransar om jag bara hade tagit bort volymfransarna och inte gjort något annat. Så det finns både för- och nackdelar som med allt annat. =)

Gillar

Kommentarer

Mateus

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar. Läs mer om det här.

Hur fina är inte dessa?
Jobbigt att det är tre färger som är så galet fina. Hur väljer man då? Hur får jag plats med alla tre färger? Haha.. Åhléns har faktiskt rea på dessa nu, kanske klickar hem något fat eller liknande. Tallrikarna hittar ni här.

Lyckligtvis har jag ju fått tag i ett ganska så stort vitrinskåp som jag behöver fylla oavsett. Så detta kommer nog framöver bli något jag får önska mig.. 😉

Gillar

Kommentarer