Min midsommarafton

Jag och Oliver spenderade som sagt vår midsommar hos min farbror och hans fru Cecilia tillsammans med min lillebror. Senare på kvällen kom även min kusin och hennes pojkvän, så kvällen blev himla mysig trots att det inte var klart solsken eller så speciellt varmt.

Först på dagen så kom vi till dem lite för tidigt (dem bor nämligen i Norge i vanliga fall) så då vi kom var det ingen där. Men vi kom in och fick lämnat alla våra saker och sen åkte vi för att äta lite. Dock var det stängt där jag hade velat äta egenltigen, så det fick bli en nödlösning på att åka till pizzerian haha. Oliver och min lillebror verkade däremot ganska glada över det, så det var ju bra!

När vi kom tillbaka sedan så bara strosade vi runt lite, kollade lite på när dem rensade bubbelpoolen, började ordna jordgubbar och sedan satte vi oss till bords och åt vår midsommarmiddag. Efter det så gick vi ut och satte oss lite och åt våra jordgubbar som vi doppade i Nutella, som förövrigt är hur gott som helst! (På tal om det, har ni provat att doppa lätt saltade chips i Nutella? Inte? GÖR DET!)

Dagen efter så var min lillebror och min farbror väldigt sugna på att åka 4-hjuling. Så dem åkte i förväg och gjorde det samtidigt som jag och Oliver plockade ihop oss och packade in allt i bilen igen. När allt var inpackat så begav vi oss också mot verkstaden där typ halva släkten var och körde mopeder och 4-hjulingar haha. Som tur var så kom Oliver fort in i det hela och fick köra lite han med, han såg himla nöjd ut faktiskt
Här nedan är bilder tagna från midsommarafton och midsommardagen. Alla bilder tagna med min iPhone 5s.

Gillar

Kommentarer