Mitt 2013 ✯

Varning för ett långt inlägg med många bilder och kanske lite rörigt med texten, haha!
Det här året har varit både något av de bästa och kanske sämsta året på länge. Det har hänt fruktansvärt mycket och många gånger på väldigt kort tid.

Jag har sommarjobbat. Dock bara under ungefär en vecka, men gud vad roligt det var! Ska nog tillbaka även den kommande sommaren också hihi.
Jag träffade Oliver och vi blev sedan tillsammans. Absolut något av de bästa som hänt på mycket mycket länge. De två bilderna jag valde här var i början då vi träffades och här skulle vi sätta upp ett partytält för att vi skulle ha besök av då mina vänner som idag är våra vänner hihi.
Vi åt mat, doppade jordgubbar i smält choklad och spelade sedan kubb, det var en bra midsommarafton! Stilig han, min pojk! ;)

Resten av sommarlovets några händelser:
Besök av Martin och hans familj och vi hade då vattenkrig, och denna gång vrickade jag inte foten! Haha. Provade även på att "baka", haha snarare dekorera. Och det var super kul, blev faktiskt rätt så nöjd hiho.
Kräftskiva & femkamp och besök på Astrid Lindgrens värld.
Ägde i början på sommarlovet två kaniner, Pompe & Walle. Men inte så jätte långt efter sommarlovet så insåg jag att tiden inte riktigt fanns för dem. Så då fick dem sig ett nytt hem, och jag får bara hoppas att dem har det bra där dem är nu.

Och då till de saker som verkligen tyngt mig detta året.
Har gråtit mer detta år än vad jag gjort under något annat år. Min älskade katt gick bort hastigt, en morgon hittade mamma honom död på vår parkering, det värsta var nog bara att han var ditlagd. Så antagligen han någon kört på honom eller liknande och visste att det var vår katt och då lagt dit honom.. Men jag hoppas du har det bra där du är nu min fina Trollet ♥
Och sen självklart alla miljoner familjeproblem som har varit och blivit.. Och alla nätter jag gråtit mig själv till sömns.. Om ni bara visste hur ont det gör att se sin pappa försvinna in i det svarta hålet med självaste djävulen.. Och få ta emot en massa skit som han egentligen inte menar. Vet inte vem han lurar egetligen.. Men ja, det ska bli mindre sånt detta året hoppas jag!
Pappa ♥

Hur har erat 2013 varit?

Gillar

Kommentarer