Mitt hjärta

Idag är som sagt en av mina lediga dagar i veckan fram tills sportlovet. Så idag har jag varit ganska så effektiv. Vi hämtade lite fler balar till hästen (den lättaste balen vägde 23kg!!) när alla balar sedan var på plats så gick jag och mockade min box och tog fram lite saker för en liten promenad med Senco.

Sist jag provade ta in Senco själv i stallet så var Oliver också med, så jag trodde att han kanske kände sig lite tryggare då det var två till i stallet som pratade. Så det var lite av min taktik idag då jag bara tog in honom. Att prata om massa!! Och det gick toppen även denna gången. Han sa inte ett ljud och stod lugnt och fint i stallgången. Samma sak ute på vår promenad, han verkade grymt tacksam över att få ett fleecetäcke på sig och få komma ut lite i skogen och traska runt. Jag blir så himla glad över allt positivt han svarar på allt jag lägger fram att vi ska göra. Helt ärligt hade jag faktiskt förväntat mig att han idag skulle vara lite orolig, men nejnej, du trodde fel Josefine! ;)

Än vågar jag inte sitta upp eftersom att jag inte alls vet var isfläckarna ligger under snön. Och med tanke på att Senco går barfota så känns det säkrare att istället bara gå bredvid. Men och andra sidan är det bra också för då kan jag "träna" honom och vänja honom lite mer vid att vara bara jag och han i stallet. Så blir det förhoppningsvis ännu lättare att rida ut sedan när halka och snö inte längre står i vägen för att ta sig ut! :)

Gillar

Kommentarer