Motivationen är på noll

Just nu känns det som att jag bara har tappat allt. Stannade hemma från skolan både måndag och tisdag på grund av vissa anledningar. Och när jag kom tillbaka till skolan idag så trodde jag att det skulle kännas bättre. Ni vet när man varit hemma nån dag bara för att man inte orkar så brukar man ändå ha fått tillbaka lite motivation till skolan då man kommer tillbaka. Men nej, jag orkade typ ingenting och ville bara hem. Plågade verkligen mig själv att stanna kvar bara för att mamma skulle hämta mig efter skolan så jag kunde fixa min box och gosa med min pålle.

Jag är fruktansvärt trött i kroppen, ska snart gå och lägga mig och bara sova. Som tur är så har jag inget plugg till imorgon utan det är till fredag. Så om jag mot någon förmodan skulle hitta någon ork till att svara på några frågor till engelskan så gör jag kanske det innan jag ska sova, vilket jag snart ska göra. För övrigt så blev det lite ändrade planer idag. Vi sover hos mamma idag och åker till pappa imorgon istället.

Imorgon blir också en rätt stressig dag känns det som. Först skolan, slutar 14.25, men funderar på att fråga om jag får gå lite tidigare så att jag hinner med den tidiga bussen. Ska prata med min terapeut också, men jag funderar också på att skjuta på det eftersom att det är så himla mycket annat som jag måste hinna med att göra imorgon..
Efter skolan har jag stallet imorgon. I stallet är det nu sju hästar vilket är mycket mer än vad jag är van vid. Min box ska mockas och jag kommer säkert få mocka stallets ägares hästars boxar också. (Hon heter förövrigt Anna-Lena. Och har funnits med i hela mitt liv och är som min extramamma. Vilket jag framöver kommer skriva och nu vet ni vem det är så då är det uppklarat!) Det har jag självklart inget emot men förhoppningsvis så kommer även Tilda ut också och gör mig sällskap. Efter det nån gång ska jag och pappa sen åka och hämta hö till hästen. Vet inte alls vilken tid vi ska göra det, men det finns en risk att det kan bli sent då vi ska ha in allt hö i ladugården också. Men jaja, det får helt enkelt ta den tid det tar.

Nu ska jag svara på de kommentarer som ramlat in, sen kanske göra något tidsinställt och sen ska jag sova! Puss & Kram!
Det är väl inte bara jag som saknar sommaren nu i det här jobbiga mellanläget i vädret..

Gillar