Mycket ändringar i schemat

Första lektionen idag var samhällskunskap. Vi fick då ytterligare en hemtenta, så nu har jag tre (!!!) stycken som ska in. Som tur är så är det engelskan som ska vara inne på fredag. Svenskan ska in den 29 november och samhällskunskapstentan ska vara inne den 6 december. Så det är lugnt ju! Och i och med detta så kommer vi då på samhällslektionerna fram tills dess vara 'lediga'. Eftersom att de lektionerna inte är något måste att gå på. Vilket betyder att jag inte behöver gå på samhällslektionen som är sista lektionen på fredag. Så då är jag hittills ledig på två lektioner på fredag. Så då har vi bara svenskalektionen kvar, och hon verkade ge grönt för det hon med. Så då slutar jag kanske redan vid tio på fredag! Hur skönt kommer inte det bli?!

Idag ska jag, min syster och Klara till stallet efter skolan. Dem kommer och hämtar mig när jag slutat och sedan sticker vi direkt iväg till stallet. Jag ska mocka, fodra och sedan ska vi ta in Tildas häst (eftersom att han inte är låst på något sätt så är Tilda snäll och lånar ut honom till oss hihi) och därefter åker vi nog hem. Väl hemma måste jag plugga lite.

Torsdag kommer se ungefär likadan ut. Förhoppningsvis så kan mamma komma och hämta mig efter skolan om jag inte får gå lite tidigare vill säga. Och sen framåt kvällen så har jag insläpp i stallet. Så då ska det mockas och fodras igen. Blir säkert lite pyssel och gos med hästen också då jag ändå är där!

Fredag blir då som jag skrev först kanske en väldigt bra dag trots allt. Om jag slutar redan klockan tio så får jag nog lägga om mitt fjäsk för min syster igen och fråga om hon och Klara kanske är ridsugna då med. För planerna för helgen är att åka till Oliver. Tåget går härifrån 16.20 ungefär så behöver skjuts dit.. Men det är nog inga problem! Har ju också en del plugg nu vilket även Oliver har så vi ska ha en plugghelg, haha får se hur det går! För förra helgen hade han lite plugg, vad gjorde vi hela helgen? - Jo kollade på Under the Dome! ;)
Bjuder på en bild från i somras på mig och min lillebrooor

Gillar

Kommentarer