Mys med mina tjejeeer

Gårdagen var riktigt mysig! Först var jag ju som sagt och tapetserade i vårat andra hus tillsammans med mamma och lillebror. Efter jag kom hem så var det direkt folk som kom hit. Först kom Evelina och Tilda och sedan kom Marcus. Vi drog sedan ut på en liten moppetur för att leta strand så dem kunde bada. Det var dock alldeles för många brännmaneter för att det skulle kunna gå att bada så det blev inget med det förrän på sista stranden vi var på. Och jag fick agera fotograf eftersom att jag inte badade ;)

Efter att dem hade badat klart och så så drog vi tillbaka hem till mig igen och bestämde oss för att vi skulle ha nån slags filmkväll. Så dem drog hem till sig igen och bytade kläder och hämtade kläder för övernattning. När dem kom tillbaka så åt vi grillat, åh sommarmaaat! Sen körde vi några kubbrundor, hoppade studsmatta och lyssnade på massa musik. Efter det fick vi med oss grannen ut på ytterligare en mopedtur då även han hade sin ute. Så körde vi runt lite och åkte ner till campingen för att ta lite mer kort.

Det blev ju inte mörkt förrän typ halv elva! Så det kändes verkligen som att det börjar bli sommar nu då det har varit super varmt tre dagar i rad nu! Har gått runt barfota i shorts och linne liksom. Wiho! :D
Bjuder på några bilder från gårdagen! ;)

Gillar

Kommentarer