Några frågor

Vad är din högsta dröm?
Faktum är att det faktiskt är ganska så svårt att svara på. Det finns några drömmar jag har som är högt satta och beroende på situation så önskar jag vissa av dem lite mer. Men en av dem som är högt satt är att börja träna och åka iväg på hästtävlingar ibland. Ha en lite yngre häst som tål lite hårdare träning som man kan utvecklas med osv.

Hur ska man vara mot varandra i ett förhållande?
Förstående, acceptera varandras åsikter, trogna och öppna mot varandra. Så enkelt är det.

Hur kan man märka på en kille att han gillar en?
Alla killar är ju olika och har olika sätt att visa sånt på. Men det kan ibland märkas om dem är intresserade, dem beter sig då på ett lite annorlunda sätt. Dem är lite "på", visar ganska så mycket intresse, är bra på att ge komplimanger och vill oftast ha kontakt ofta.

Jag drömmer om en egen ponny och jag har ridit på ridskola i snart sex år nu. Jag brukar vara inne på hästnet och kolla bara för att jag tycker att det är kul. Men nu har jag hittat den ponnyn jag tror är prefekt för mig. Jag har försökt prata med mamma om de. Men hon tycker det är för dyrt. Jag skulle verkligen vilja ha just DEN poonyn. Detta kanske låter lite oseriöst men jag är helt seriös. Jag hoppas verkligen att du kommer att svar på denna frågan även om den är svår. Jag tror verkligen att jag och den hästen hade klickat perfekt. Snälla hjälp.. Vad ska jag göra..
Ja, det här är ju en ganska så svår situation. Alla hushåll har tyvärr inte råd med en egen häst då det är mycket kostnader som sedan fortsätter månad in och månad ut vare sig köpkostnaden på hästen är låg eller hög. Jag har faktiskt själv haft lite det problemet, att jag vill ha en lite yngre häst som tål hårdare pass men vill väl samtidigt inte riktigt göra mig av med Senco. Jag är fullt medveten om att vi inte har råd med två hästar. Så vad gör man då? Jo, väntar. Och nu då Senco ska iväg under en liten period så är väl tanken att testa på en lite yngre häst. Men om det blir så eller inte återstår att se.
Det du däremot kan göra är kanske att se dig om för en foderhäst eller medryttarhäst? Det är ju såklart inte alls samma sak som att äga en helt själv, men tänk så mycket bekymmer som inte kommer ligga helt på dina axlar om du inte äger hästen själv. Foderhäst eller medryttarhäst är snäppet mer ansvar än en ridskolehäst med ändå inte helt som en egen. Så då får du ju känna på hur det känns, om det är något du verkligen vill och är redo för. Då får ju dessutom din mamma en inblick i det hela och har du fortfarande samma känslor efter en tid med foderhäst eller en medryttarhäst så kanske du kan ta upp en ny diskussion med henne då. Lycka till!

Märker du av när du har mens? Blir du tillexempel surare? Och tycker det det är jobbigt att ha det?
Haha, inte i alla fallen som man direkt märker av det. Men ibland så kan det göra lite ont innan. Och då var det ständiga humörsvängningar. Däremot så började jag med minipiller för ett bra tag sedan just för att slippa min grymma mensvärk som jag jämt fick. Så numera har jag inte mens på riktigt samma sätt. Händer ibland att jag blöder lite då jag slarvar med att äta eller dricka. Så det är ju på sitt vis ganska så bra faktiskt. Däremot så finns det lite humörsvängningar kvar, som kommer ibland. Och då blir jag irriterad eller ledsen för minsta lilla vilket man då inte riktigt kan kontrollera, och det är i efterhand lite jobbigt faktiskt.

Vad ska man göra om man inte har känslor kvar för sin kille .. Men han är tok kär i mig? Vad hade du gjort?
Det är aldrig schysst att vara kvar i ett förhållande bara för att göra den andra glad. Har du inte några känslor kvar så bara måste du berätta det. Det är bättre att såra någon med sanningen istället för att göra dem lyckliga med lögner. End of story.

Tankar om att förlora oskulden? När? Med vem (någon man är kär i, på en fest osv) nyfiken på vad du tänker..
Det ska göras när du känner dig redo för det. Alltså ska du inte bara göra det för att liksom. Jag själv tycker att det ska göras med någon du verkligen tycker om. Då blir det speciellt liksom. Men alla tycker och känner olika gällande det, så det finns ju inget rätt eller fel. Däremot om man gör det på en fest med någon okänd så var då duktiga och noga med att skydda er för att slippa onödiga sjukdomar!! :)

Jag bor i Stockholm och killen jag gillar bor i Västerås... Vi skulle kunna träffas på tävlingar och sånt men jag är upptagen väldigt ofta... Men jag tycker verkligen om honom. Vad skulle du göra? Hur fixar man ett bra "distansförhållande" enligt dig?
Om du verkligen tycker om honom och han bekräftar att han verkligen tycker om dig också så kommer det att lösa sig. Se bara på mig och Oliver, 4 och en halvtimmes restid med tåg och här står vi lite mer än ett år senare och älskar varandra mer än någonsin. Vill båda två lika mycket så ordnar det sig hur upptagen man än må vara ibland. Och det där med hur man fixar ett bra distansförhållande är också ganska enkelt, det gäller bara att man vågar låta sig själv lita på den andra, ger den ett visst utrymme, är trogen, accepterar den andres åsikter och är öppen. I ett distansförhållande är det verkligen jätte viktigt att man kan prata med varandra om allt mellan himmel och jord, annars har jag lite svårt att tro att det kan bli något långvarigt.

Gillar

Kommentarer